Libnet.ro
UNICEF

22:00

Belgia ne baga in carantina pe judete

România Liberă România Liberă,
Belgia ne baga in carantina pe judete

Belgia a stabilit ca 24 de judete din Romania sunt considerate zone rosii iar carantina si testarea . continuă pe România Liberă

Belgia impune carantina obligatorie pentru locuitorii din 24 de judete din Romania

Locuitorii din 24 de judete din Romania sunt plasati, incepand de sambata, in Zona Rosie, de autoritatile belgiene. Carantina si testarea vor fi obligatorii pentru persoanele care provin din aceste judete si care vor sa calatoreasca in Belgia, transmite Ministerul Afacerilor Externe MAE) belgian.

Belgia dispune carantina si test COVID-19, pentru calatorii veniti din mai multe judete ale Romaniei. in schimb, dinspre regat, deplasarile non-esentiale in zona rosie nu sunt autorizate

Autoritatile belgiene au inscris in zona rosie mai multe judete din Romania, astfel ca persoanele care vin in regat din aceste regiuni ale tarii noastre sunt obligate, incepand cu 1 august, sa intre in.

Slovenia impune carantina pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat vineri impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania, Bulgaria, India, Bahamas si cinci regiuni ale Spaniei, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus, conform G4media.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )