Libnet.ro
UNICEF

05:00

Benedict Cumberbatch, nominalizat la Oscar pentru rolul din Jocul codurilor, s-a casatorit de Valentines Day

Adevărul Adevărul,
Benedict Cumberbatch, nominalizat la Oscar pentru rolul din Jocul codurilor, s-a casatorit de Valentines Day

Actorul britanic Benedict Cumberbatch 38 de ani), nominalizat la Oscar pentru interpretarea matematicianului Alan Turing din drama The Imitation Game/ Jocul codurilor, s-a casatorit cu regizoarea Sophie Hunter 36 de ani) de Ziua indragostitilor. continuă pe Adevărul

Studiu: Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au caini de companie

Primariile cheltuie lunar mai multi bani pentru maidanezii din adaposturi decat romanii care au un astfel de animal de companie. Aceasta este concluzia unu studiu European, potrivit caruia suma medie lunara,.

Actorul Benedict Cumperbatch face nunta de Ziua indragostitilor

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la premiile Oscar 2015 pentru rolul din drama The Imitation Game, se va casatori cu iubita sa, regizoarea Sophie Hunter, sambata, de Valentines Day, potrivit unor informatii din presa internationala, potrivit Mediafax.

Patronii ziarului Le Monde isi ataca proprii angajati pentru dezvaluirile din scandalul SwissLeaks

Publicarea de catre cotidianul francez Le Monde a asa-numitei liste Falciani ce contine numele unor evazionisti fiscali ce au depus sume considerabile de bani in Elvetia in conturi secrete ale bancii HSBC i-a deranjat pe patronii foarte bogati ai acestui ziar, care acum isi critica sever angajatii, acestia din urma amintindu-le insa ca presa trebuie sa fie independenta, consemneaza agentiile AFP si EFE.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )