Libnet.ro
UNICEF

21:15

Benzina din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa

Antena3 Antena3,
Benzina din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa

Benzina comercializata in statiile de distributie din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa, potrivit ultimului raport Oil Bulletin, publicat de Comisia Europeana. In acelasi timp, la motorina, nu stam l. continuă pe Antena3

Business Report: Bancile nu mai dau credite pentru achizitia de locuinte, dar finanteaza dezvoltatorii imobiliari; Speculatorii straini au 100.000 de hectare de pamant romanesc; Benzina din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa

Incompetenta costa: CNADNR a ajuns datoare vanduta si executata de constructorul italian al autostrazii Bucuresti-Ploiesti. Tesla Model X 60D - Cea mai accesibila versiune a SUV-ului electric. In ultima perioada, Tesla Motors se confrunta cu o serie de probleme.

INFOGRAFIE Harta cotatiilor imobiliare. Locuintele romanilor s-au scumpit in 2016, dar raman printre cele mai ieftine din Europa

Romania ocupa locul al cincilea intre tarile europene din punctul de vedere al cresterii cotatiilor la case si locul al patrulea in topul celor mai joase preturi ale proprietatilor rezidentiale.

Topul celor mai eco cladiri de birouri din Romania: care sunt cele mai sustenabile proiecte?

Investitorii si dezvoltatorii imobiliari au inceput sa acorde o importanta tot mai mare constructiilor de birouri sustenabile, asta in conditiile in care standardele la nivel global au crescut, iar potentialii chiriasi ai viitoarelor sedii isi doresc.

intreprinzatorii turci din Romania apara regimul Erdogan

Mai multe asociatii ale oamenilor de afaceri turci din Romania, alaturi de Camera de Comert Turco-Romana, au condamnat, ieri, tentativa de lovitura de stat ce a avut loc vineri, in Turcia, impotriva regimului Recep Tayyip Erdogan, considerand-o o actiune realizata in afara legii si impotriva democratiei statului turc.

Top 7 cele mai frumoase cascade din Romania, ajunse celebre in lume. Cum a reusit un fotograf sa le mediatizeze

Un fotograf roman a ajuns pe portalul Boredpanda cu fotografiile celor mai frumoase cascade din Romania. Printre acestea se numara Bigar, una dintre cele mai mediatizate din lume, dar si cascade mai putin cunoscute, precum Beusnita, Minisului sau Vaioaga.

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a incetat din viata

Romania este in doliu. S-a stins din viata unul dintre cei mai valorosi artisti plastici din tara noastra. Faceti tot ce va sta in putinta ca sa aveti o viata frumoasa. Eu am fost.

Aici invata cei mai buni elevi: top 10 licee din Romania

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele primei etape a repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a, iar in topul liceelor, dupa cele mai mari medii, se numara Sfantul Sava si.

Cele mai ciudate cupluri de vedete

Se spune ca opusurile se atrag. Este valabil si la Hollywood, unde vedete aparent din lumi diferite au devenit, peste noapte, cupluri. Iata cele mai ciudate asocieri. De unele uitasem, iar de altele nici nu stiam ca au existat.

FOTO. Cele mai vandute modele auto in 2016. Ce masini romanesti sunt in top

In ciuda scandalului emisiilor de noxe, masinile grupului Volkswagen continua sa fie cele mai bine vandute din Europa, in primele luni ale anului 2016.

Admitere liceu 2016. Rezultatele repartizarii computerizate, publicate. Cele mai mari medii sunt la Saguna. S-a intrat insa la liceu si cu medii sub 3.00

Admitere liceu 2015. Ministerul Educatiei a publicat, marti, rezultatele primei etape de repartizare computerizata a candidatilor pentru admiterea la liceu. La Brasov cele mai mari medii au fost la Saguna, Mesota si Grigore Moisil. Au fost insa multe licee unde s-a intrat cu medii sub 5.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )