Libnet.ro
UNICEF

10:45

BIAS 2019. Programul complet al show-ului aviatic din Bucuresti

Playtech Playtech,
BIAS 2019. Programul complet al show-ului aviatic din Bucuresti

Pentru pasionatii de aviatie si iubitorii de calatorii, acronimul BIAS are un singur inteles show aviatic de exceptie. BIAS inseamnaBucharest International Air Show si este cel mai mare show aviatic din Romania. Este deja un eveniment de traditie, anul acesta pe 24 August fiind organizata cea de-a 11-a editie de catreAeroportul Baneasa&ROMAERO. Programul complet . continuă pe Playtech

BIAS 2019. Showul aviatic al anului, gata de start! BIAS va avea loc pe 24 august

Se fac ultimele pregatiri pentru cel mai spectaculos show aviatic din acest an. Bucharest International Air Show sau BIAS, cum il stie deja toata lumea, va avea loc pe 24 august pe.

Programul Rabla este disponibil din nou. Se acorda inca 20.000 de prime de casare

Programul RABLA 2019. Veste excelenta pentru soferii care vor sa isi cumpere o masina noua. De luni, 19 august,programul Rabla Clasic este din nou disponibil. Programul RABLA 2019. Astfel, soferii .

Iulia era in autobuzul 226 din Bucuresti cand a auzit o fata vorbind la telefon. Cand si-a dat seama despre cine e vorba, a incremenit: Astazi clar atac pe cineva!

O calatoare cu autobuzul 226 din Bucuresti a avut parte de un dialog simpatic. Iulia era langa o tanara care vorbea la telefon si parea ca trece printr-o provocare adevarata. Mai precis, cea din urma.

Programul Rabla Clasic, disponibil din nou

Programul Rabla Clasic va fi din nou disponibil de astazi, 19 august, dupa ce bugetul programului a .

Piata Unirii din Bucuresti se schimba radical. Cum va arata peste doua luni

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor Bucuresti, demareaza vineri, 16 august, lucrarile de ,,Modificari geometrice ale arterelor perimetrale din Piata Unirii in scopul cresterii.

Vineri se da startul in La Liga si Bundesliga - Campioanele Barcelona si Bayern Munchen evolueaza in meciurile de debut

Noile sezoane din La Liga si Bundesliga incep vineri, campioanele Barcelona si Bayern Munchen urmand sa evolueze in meciurile de debut. in Spania, Barcelona va juca in deplasare pe terenul lui Athletic Bilbao, de la ora 22:00. in Germania, balul va fi deschis de confruntarea dintre Bayern Munchen si Hertha Berlin, de la ora 21:30. Intra in material pentru a vedea programul complet al primei etape din La Liga si Bundesliga.

Metallica, clip de multumire dupa concertul din Bucuresti: video cu imagini din inima Capitalei, postat pe canalul de YouTube al trupei VIDEO

Legendara trupa Metallica a postat pe YouTube un clip video dupa concertul din Bucuresti denumit Metallica: Multumim, Bucuresti. Imaginile arata cateva monumente simbol din inima Capitalei alaturi de secvente de la concertul sustinut la Bucuresti, pe Arena Nationala, in 14 august.

Cum a ajuns compania de transport din Bucuresti un mamut cu 11.000 de angajati

Compania de transport public din Bucuresti STB, fosta RATB functioneaza cu peste 11. 000 de angajati, dintre care mai putin de jumatate sunt soferi de vehicule, arata datele transmise de Primaria Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )