Libnet.ro
UNICEF

11:15

O biblioteca din Galati ii ajuta gratuit pe cei care nu stiu sa se programeze la vaccinul anti-COVID

Antena3 Antena3,
O biblioteca din Galati ii ajuta gratuit pe cei care nu stiu sa se programeze la vaccinul anti-COVID

Biblioteca Judeteana V. Urechia a venit in sprijinul galatenilor oferind suport celor care au nevoie sa utilizeze platforma de programare pentru vaccinarea impotriva COVID-19 sau celor care doresc sa foloseasca platforma Ghiseul. ro, cu ajutorul careia se pot plati online taxele si impozitele locale. continuă pe Antena3

Ce trebuie sa stie toti cei care stau la bloc. Scutiri de cheltuieli daca se intampla asta

De multe ori ne intrebam daca exista o legatura intre a fi proprietarul unui apartament din bloc si a fi membru in asociatia de locatari al acelui bloc. Motivul pentru care se invoca de obicei iesirea din asociatie este scaparea de la plata unor cheltuieli lunare. Cu toate acestea, ele oricum vor trebui sa fie .

Noua lista a tarilor din zona galbena: Iese R.Moldova, intra Canada Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

Doi dintre cei mai importanti oameni de stiinta din lume sunt din Galati

Performanta uluitoare pentru Universitatea Dunarea de Jos din Galati. Doi profesori au ajuns in topul celor mai importanti oameni de stiinta din lume. Este vorba despre clasmentul realizat de Universitatea Stanford, Top World Ranking2%.

Mare atentie, romani: vestea surpriza pentru toti cei care stau la bloc. Trebuie sa afli urgent

Majoritatea romanilor care stau la bloc stiu de asociatia de proprietari si au o vaga idee de mecanismele guvernarii unui bloc. Dar mai sunt detalii de aflat, cum e cel de fata. Multi.

Vitezoman din Galati cu permis de cateva zile, prins de politisti cu 122 kmh

Un tanar de 22 de ani din comuna Frumusita, judetul Galati, a fost prins in trafic de politisti in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 122 kmh, intr-o localitate unde limita era 50 kmh. Tanarul are permis de doar cateva zile.

Anuntul de la UE pentru cei care se vaccineaza si vor sa faca asta. Ce pregateste chiar acum

In Uniunea Europeana se vorbeste despre conditiile in care se vor desfasura calatoriile anul acesta, in contextul in care toate tarile au inceput vaccinarea populatiei. Toate.

CNSU: Cei care intra in Romania dupa 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin, exceptati de la masura carantinarii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, luni, ca persoanele care intra intra in Romania dupa 10 zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin sunt exceptate de la masura carantinarii. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul persoanelor care intra in contact cu un caz confirmat, daca contactul a avut loc la mai mult de zece zile de la primirea dozei de rapel, transmite News. ro.

Ministrul de externe german: Cei care s-au vaccinat antiCovid ar trebui sa aiba mai multe libertati

Oamenii care au fost vaccinati impotriva COVID-19 ar trebui sa poata merge la restaurante si cinematografe mai devreme decat altii, a spus ministrul afacerilor externe al Germaniei, Heiko Maas. Opinia ministrului contrazice alti membri ai cabinetului care pana acum s-au opus libertatilor speciale pentru cei vaccinati, scrie Reuters.

Anuntul transant pentru toti cei care ezita sa se vaccineze anti-Covid. Ministerul Sanatatii spune totul clar

Etapa a doua a vaccinari anti-Covid a inceput si, desi sunt multi oameni care vor si deja s-au programat la vaccin, exista si romani care inca ezita sa faca acest pas. Din ce zic.

Ce se intampla, de fapt, cu cei care nu se vaccineaza. Anuntul doctorului Virgil Musta pentru toti romanii

A doua etapa de vaccinare a inceput. Mai cu probleme, cu rezolvari, romanii care sunt eligibili pentru aceasta etapa au inceput sa fie programati pentru prima doza. in ciuda faptului ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )