Libnet.ro
UNICEF

17:15

Doi dintre cei mai importanti oameni de stiinta din lume sunt din Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doi dintre cei mai importanti oameni de stiinta din lume sunt din Galati

Performanta uluitoare pentru Universitatea Dunarea de Jos din Galati. Doi profesori au ajuns in topul celor mai importanti oameni de stiinta din lume. Este vorba despre clasmentul realizat de Universitatea Stanford, Top World Ranking2%. continuă pe Ziarul Bursa

Doi profesori universitari din Romania, in topul celor mai importanti oameni de stiinta din lume

Top World Ranking 2% este realizat de Universitatea Stanford, impreuna cu Editura Elsevier and SciTech Strategies, si contine aproape 160 de mii de nume ale celor mai citati cercetatori mondiali.

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor Romania 2021. Surpriza mare in top, faimosul care e pe ultimul loc

Am intrat in cea de-a doua saptamana de concurs Survivor Romania 2021, sezonul 2, iar pana acum s-au asternut deja tensiunile, foamea, dorul si doi concurenti au fost expulzati din joc, unul din cauze medicale, celalalt prin eliminare. in acest timp, in Romania, statisticile indica surprize mari in ceea ce priveste eficacitatea participantilor show-ului pe .

STS: Peste jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani

Premierul Florin Citu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca programarile merg bine si da asigurari ca peste 75% dintre persoanele cu varsta peste 65 de ani se vor vaccina in perioada urmatoare, prezentand si o statistica realizata de STS, conform careia mai mult de jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani.

Cei mai bine platiti actori americani. Top 7 e surprinzator: cine e pe ultimul loc

A fost facut topul celor mai bine platiti actori americani. Top 7 e surprinzator: cine este pe ultimul loc, cititi in articolul de mai jos. Cei mai bogati 7 actori de la Hollywood. Incredibil cine este pe primul loc Acestia sunt cei mai bine platiti actori americani. Top 7 este surprinzator. Filmele americane au intodeauna .

Calendar ortodox iunie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox al lunii iunie 2021 sunt cinci sarbatori de cruce rosie si cinci sarbatori de cruce neagra. Sarbatorile de cruce rosie sunt: Inaltarea Domnului Ziua Eroilor; Sfantul Mucenic Timotei, episcopul Prusei, Pogorarea Sfantului Duh Cincizecimea sau Rusaliile), Lunea Sfantului Duh; Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar cele .

Controversata politica de confidentialitate a lui WhatsApp a provocat cea mai mare migratie digitala din istorie

Modificarea controversata a politicii de confidentialitate a lui WhatsApp i-a facut pe utilizatorii serviciului sa se mute in masa la alte aplicatii de mesagerie, in ceea ce a fost numita drept cea mai mare migratie digitala din istoria omenirii de catre fondatorul lui Telegram, Pavel Durov.

Boala grea cu care Cristi Borcea se chinuie de 20 de ani. O are de la o femeie

Acum este unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania, insa Cristi Borcea a trecut si prin momente mai grele in viata. Fostul actionar la Dinamo a povestit despre o boala cu care se chinuie de aproximativ 20 de ani. Boala grea cu care Cristi Borcea se chinuie de 20 de ani Au .

STUDIU COFACE: Veniturile din sectorul de comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate au crescut cu aproximativ 8% in 2019 fata de anul precedent

Un nou studiu realizat de Coface Romania privind sectorul de Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate CAEN 4773) indica o evolutie pozitiva a veniturilor in 2019 acestea crescand cu aproximativ 8% fata de 2018, profitabilitatea aflandu-se intr-o usoara crestere. Studiul a agregat datele a 3. 999 de companii care au depus datele financiare pentru anul 2019 la nivelul lunii septembrie 2020) si care au generat o cifra de afaceri consolidata de 20,6 miliarde RON. Ponderea cotei de piata cumulate detinute de cei mai importanti 10 jucatori este de 33%, ceea ce releva un grad scazut de concentrare, conform unui comunicat trimis redactiei.

Peste 80% dintre angajatii celei mai mari fabrici de medicamente din tara vor sa se vaccineze, dar multi nu s-au putut inscrie din cauza problemelor cu platforma online

Peste 60% dintre angajatii fabricilor de medicamente din Romania sunt decisi sa se vaccineze impotriva COVID-19, insa o mare parte dintre ei nu s-au putut inscrie pana in acest moment din cauza problemelor cu platforma online de programare la vaccinare, a declarat pentru HotNews. ro Dragos Damian, CEO Terapia Cluj si presedintele Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER). La Terapia Cluj spre exemplu, cel mai mare producator de medicamente din tara, pe listele interne pentru vaccinare s-au inscris aproape 80% dintre cei 900 de angajati.

SUA: Trump l-a gratiat pe spionul israelian care a recrutat unul dintre cei mai notorii agenti dubli care a tradat America

Presedintele Donald Trump l-a gratiat pe ultima suta de metri pe barbatul responsabil de recrutarea lui Jonathan Pollard, unul dintre cei mai notorii agenti dubli care au spionat impotriva Statelor Unite, relateaza The Daily Beast.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )