Libnet.ro
UNICEF

18:46

Bilant dezastruos in SUA: 110 de morti, sute de mii de evacuati, 7 milioane de oameni in bezna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bilant dezastruos in SUA: 110 de morti, sute de mii de evacuati, 7 milioane de oameni in bezna

Cel putin 110 de morti, sute de mii de evacuati, 7 milioane de oameni in bezna si acum, aproape 100 de incendii si doua reactoare nucleare inchise. Pagubele sunt estimate la 30 de miliarde de dolari. continuă pe Wall-Street Ro

URAGANUL Sandy. Bilantul victimelor din tarile afectate creste la 110 morti.

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in urma trecerii uraganului Sandy pe coasta de est a SUA si Canadei si in zona Caraibelor a crescut la 110 morti, transmite miercuri Reuters, citata de Agerpres. In Statele Unite au ramas fara curent electric aproximativ 7 milioane de persoane. In Canada, furtuna a doborat copaci, paralizand aproape complet transportul in comun la Toronto. Circa 250. 000 de persoane se afla de mai bine de 24 de ore fara curent electric si caldura la Washington si in .

Bilantul mortilor in urma uraganului Sandy din SUA a ajuns la 50: Inundatii, incendii si bezna totala in New York si New Jersey

Cel putin 50 de morti, sute de mii de evacuati, 8 milioane de oameni in bezna si acum, aproape 100 de incendii si doua reactoare nucleare inchise, din cauza urgiei. Acestea sunt pana acum efectele uraganului.

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII: Cel putin 110 morti in SUA, Canada si Caraibe.

11:09 - Reteaua de telefonie americana a fost grav afectata de uraganul Sandy, care a maturat coasta de est a Statelor Unite, a anuntat marti Comisia federala pentru comunicatii, citata de AFP. URAGANUL Sandy a afectat grav reteaua de telefonie din SUA _ _ _ _ 10:51 - Pagubele provocate de uraganul Sandy erau foarte greu de evaluat cu precizie, miercuri, in nord-estul Statelor Unite, dar acestea ar putea avea un efect limitat asupra economiei tarii, in pofida distrugerilor si intreruperii .

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )