Libnet.ro
UNICEF

01:05

URAGANUL Sandy. Bilantul victimelor din tarile afectate creste la 110 morti.

România Liberă România Liberă,
URAGANUL Sandy. Bilantul victimelor din tarile afectate creste la 110 morti.

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in urma trecerii uraganului Sandy pe coasta de est a SUA si Canadei si in zona Caraibelor a crescut la 110 morti, transmite miercuri Reuters, citata de Agerpres. In Statele Unite au ramas fara curent electric aproximativ 7 milioane de persoane. In Canada, furtuna a doborat copaci, paralizand aproape complet transportul in comun la Toronto. Circa 250. 000 de persoane se afla de mai bine de 24 de ore fara curent electric si caldura la Washington si in . continuă pe România Liberă

URAGANUL SANDY - Bilantul victimelor din SUA: cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

Ce efecte poate avea uraganul Sandy asupra prezidentialelor din SUA: furtuna ingheata campania electorala pe ultima suta de metri

Uraganul Sandy este pe cale sa loveasca statele de pe Coasta de Est a SUA cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale, iar intreaga presa americana se intreaba care ar putea fi efectele furtunii asupra campaniei electorale si asupra scrutinului din 6 noiembrie. Nu cred ca stie cineva cu adevarat ce se va intampla, a afirmat, la CNN, un inalt consilier al presedintelui Obama. Cu toate acestea, publicatiile din SUA incearca sa puna cap la cap efectele posibile ale furtunii Sandy in plan politic.

Uraganul Sandy inchide bursa din New York; transportul in comun suspendat.

Bursa din New York va fi inchisa luni si, probabil, si marti, in urma trecerii uraganului Sandy, pentru prima oara dupa 1985, cand uraganul Gloria a impus o masura similara, a anuntat duminica seara operatorul Nyse Euronext, care a incredintat ca va asigura schimburile intr-o maniera electronica, potrivit AFP si Reuters, scrie Agerpres. In consultare cu alte burse si alti participanti ai pietei, Nyse Euronext isi va inchide pietele luni, 29 octombrie, sub rezerva confirmarii, si marti, 30 .

Uraganul Sandy tine bursa din SUA inchisa pentru a doua zi consecutiv, o premiera in ultimul secol

Bursa din SUA ramane inchisa pentru a doua zi consecutiv din cauza conditiilor meteo nefavorabile, aceasta fiind o premiera in decurs de peste un secol. Potrivit CNN, operatorii NYSE Euronext si Nasdaq OMX se.

URAGANUL Sandy a afectat grav reteaua de telefonie din SUA.

Reteaua de telefonie americana a fost grav afectata, luni, de uraganul Sandy, care a maturat coasta de est a Statelor Unite, a anuntat marti Comisia federala pentru comunicatii, relateaza AFP, citata de Mediafax. In general, Sandy a dat o lovitura importanta si serioasa infrastructurii telefonice din nord-estul tarii, a explicat pentru jurnalisti presedintele agentiei, Julius Genachowski. Acesta a precizat ca un numar mic de centre pentru apeluri de urgenta au fost afectate de furtuna, .

VIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy in imagini. / Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York

Uraganul Sandy a facut ravagii dupa ce a atins, noaptea trecuta, coasta de est a SUA. Numarul victimelor a urcat la 14, iar New York-ul a ramas in bezna, situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, dupa ce apele au inundat strazile orasului si au ars transformatoarele. Sapte tuneluri de metrou din New York sunt inundate, iar autoritatea pentru controlul transportului subteran vorbeste despre cea mai mare catastrofa din 108 ani de existenta. Presedintele Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York.

VIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy in imagini

Uraganul Sandy a facut ravagii dupa ce a atins, noaptea trecuta, coasta de est a SUA. Numarul victimelor a urcat la 14, iar New York-ul a ramas in bezna, situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, dupa ce apele au inundat strazile orasului, provocand arderea transformatoarelor. Sapte tuneluri de metrou din New York sunt inundate, iar autoritatea pentru controlul transportului subteran vorbeste despre cea mai mare catastrofa din 108 ani de existenta. Presedintele Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York.

LIVEFEED Uraganul Sandy, vazut pe Instagram

Uraganul Sandy este unul dintre primele evenimente majore in care serviciul Instagram devine o importanta unealta de transmitere a informatiilor in timp real. Peste 300. 000 de imagini au fost deja postate pe hashtag-ul hurricanesandy, iar numarul creste in fiecare secunda. Intra in articol pentru a vedea cum este situatia in Statele Unite, vazuta prin ochii oamenilor de rand.

Uraganul Sandy, vazut pe Instagram

Uraganul Sandy este unul dintre primele evenimente majore in care serviciul Instagram devine o importanta unealta de transmitere a informatiilor in timp real. Peste 300. 000 de imagini au fost deja postate pe hashtag-ul hurricanesandy, iar numarul creste in fiecare secunda. Intra in articol pentru a vedea cum este situatia in Statele Unite, vazuta prin ochii oamenilor de rand.

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII: Cel putin 110 morti in SUA, Canada si Caraibe.

11:09 - Reteaua de telefonie americana a fost grav afectata de uraganul Sandy, care a maturat coasta de est a Statelor Unite, a anuntat marti Comisia federala pentru comunicatii, citata de AFP. URAGANUL Sandy a afectat grav reteaua de telefonie din SUA _ _ _ _ 10:51 - Pagubele provocate de uraganul Sandy erau foarte greu de evaluat cu precizie, miercuri, in nord-estul Statelor Unite, dar acestea ar putea avea un efect limitat asupra economiei tarii, in pofida distrugerilor si intreruperii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )