Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bilantul mortilor in urma uraganului Sandy din SUA a ajuns la 50: Inundatii, incendii si bezna totala in New York si New Jersey

B1 B1,
Bilantul mortilor in urma uraganului Sandy din SUA a ajuns la 50: Inundatii, incendii si bezna totala in New York si New Jersey

Cel putin 50 de morti, sute de mii de evacuati, 8 milioane de oameni in bezna si acum, aproape 100 de incendii si doua reactoare nucleare inchise, din cauza urgiei. Acestea sunt pana acum efectele uraganului. continuă pe B1

Cel putin 44 de morti si 19 raniti in Haiti, in urma uraganului Sandy

Bilantul victimelor provocate de uraganul Sandy in Haiti a ajuns la 44 de morti, 19 raniti si 12 disparuti, potrivit noilor date comunicate de conducerea Protectiei civile si publicate sambata, relateaza.

Actiunile asiguratorilor europeni scad din cauza uraganului Sandy din SUA

Actiunile asiguratorilor europeni, intre care Swiss Re si Munich Re, sunt in scadere puternica din cauza uraganului Sandy care se indreapta spre coasta de est a Statelor Unite, al carui impact asupra industriei de profil ar putea fi de 6,3 miliarde.

Barack Obama si-a ANULAT o deplasare in Florida din cauza uraganului Sandy.

Presedintele SUA, Barack Obama, si-a anulat luni o deplasare electorala in statul Florida si va ramane la Casa Alba pentru a supraveghea pregatirile in vederea Uraganului Sandy, informeaza AFP, citata de Mediafax. Uraganul, care ar putea provoca daune majore pe Coasta de Est a SUA, a condus deja la anularea mai multor evenimente de campanie ale principalilor candidati la Presedintia SUA. In 2005, presedintele George W. Bush a fost criticat dur pentru reactia intarziata a autoritatilor dupa .

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. De asemenea, alimentarea.

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York si New Jersey, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. Decizia presedintelui.

Uraganul Sandy, o catastrofa de proportii biblice. Vizita lui Obama, REFUZATA in New York. FOTOREPORTAJ cu urmarile dezastrului

50 de morti! Acesta este bilantul devastator in urma uraganului Sandy. Opt milioane de oameni sunt si acum in bezna in 15 state americane. Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York.

Uraganul Sandy a ucis 50 de oameni, iar opt MILIOANE de persoane stau in intuneric. 15.000 de zboruri au fost anulate. FOTOREPORTAJ cu urmarile dezastrului

50 de morti! Acesta este bilantul devastator in urma uraganului Sandy. Opt milioane de oameni sunt si acum in bezna in 15 state americane. Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York.

FOTO: SUA, in calea uraganului Sandy. Vezi ce ar putea ramane dupa!.

Uraganul Sandy se apropie de zona de coasta a Statelor Unite ale Americii. Astfel, presedintele Barack Obama le-a cerut, duminica, cetatenilor americani sa trateze cu foarte mare seriozitate potentialul pericol pe care il reprezinta sosirea uraganului Sandy pe coastele Statelor Unite si sa urmeze recomandarile autoritatilor, transmite Mediafax. Obama a anulat deplasarile de campanie luni si marti pentru a ramane la Casa Alba si a urmari indeaproape evolutia situatiei. Citeste si VIDEO.

Coasta de est a SUA, in stare de alerta in apropierea uraganului Sandy: Peste 400.000 de americani, evacuati

Coasta de est a Statelor Unite este in stare de asediu in apropierea uraganului Sandy, care a provocat deja ploi torentiale pe litoral, inainte de ajunge pe coasta, paralizand economia si transporturile,.

UPDATE. VIDEO. URAGANUL SANDY PARALIZEAZA SUA - Vezi cum se pregatesc americanii pentru ASEDIU.

UPDATE: Cozi imense s-au format, duminica, la magazine de produse alimentare si supermarketuri in New York, locuitorii orasului cumparand lucruri care sa le permita sa faca fata uraganului Sandy, ca sticle de apa, paine, produse proaspete, baterii, relateaza AFP, citata de Mediafax. Un newyorkez, Doug Barotra, se asteapta la ceea ce este mai rau odata cu apropierea uraganului. Dupa 45 de minute de stat la coada, el iese din supermarket cu bratele pline cu peste 50 de canete de bere. Atat .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )