Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII: Cel putin 110 morti in SUA, Canada si Caraibe.

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII: Cel putin 110 morti in SUA, Canada si Caraibe.

11:09 - Reteaua de telefonie americana a fost grav afectata de uraganul Sandy, care a maturat coasta de est a Statelor Unite, a anuntat marti Comisia federala pentru comunicatii, citata de AFP. URAGANUL Sandy a afectat grav reteaua de telefonie din SUA _ _ _ _ 10:51 - Pagubele provocate de uraganul Sandy erau foarte greu de evaluat cu precizie, miercuri, in nord-estul Statelor Unite, dar acestea ar putea avea un efect limitat asupra economiei tarii, in pofida distrugerilor si intreruperii . continuă pe România Liberă

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

8:15 - Cladirea care adaposteste sediile reprezentantelor diplomatice ale Romaniei la New York nu avea curent electric marti, la 24 de ore de la trecerea uraganului Sandy, care a provocat inundatii si pene de curent intr-o buna parte din Manhattan. URAGANUL Sandy. New York: Cladirea Consulatului Romaniei a ramas fara curent electric _ _ _ _ Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a .

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 110 morti.

8:40 - Locuitorii New York-ului au asteptat, marti seara, ca primarul Michael Bloomberg sa le dea vesti bune despre restabilirea curentului electric si a transportului in comun, insa nu le-au primit, metroul, scolile si parcurile publice raman inchise miercuri. URAGANUL Sandy: New York: Locuitorii incearca sa revina la normal, dupa CATASTROFA _ _ _ _ 8:15 - Cladirea care adaposteste sediile reprezentantelor diplomatice ale Romaniei la New York nu avea curent electric marti, la 24 de ore de .

VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 14 morti.

10:38: Cel putin 14 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, potrivit Realitatea TV. Potrivit ultimelor informatii, pagubele provocate de uraganul Sandy ating pragul de 20 de milioane de dolari. _ _ _ _ 8:20 - Numarul oamenilor care au ramas fara curent electric in Statele Unite ale Americii din cauza uraganului Sandy a ajuns la 6,5 milioane. _ _ _ _ 8:00 - Autoritatile au inchis tunelurile .

VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - Peste 5 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati .

URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - 2,8 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati de .

VIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy in imagini. / Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York

Uraganul Sandy a facut ravagii dupa ce a atins, noaptea trecuta, coasta de est a SUA. Numarul victimelor a urcat la 14, iar New York-ul a ramas in bezna, situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, dupa ce apele au inundat strazile orasului si au ars transformatoarele. Sapte tuneluri de metrou din New York sunt inundate, iar autoritatea pentru controlul transportului subteran vorbeste despre cea mai mare catastrofa din 108 ani de existenta. Presedintele Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York.

VIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy in imagini

Uraganul Sandy a facut ravagii dupa ce a atins, noaptea trecuta, coasta de est a SUA. Numarul victimelor a urcat la 14, iar New York-ul a ramas in bezna, situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, dupa ce apele au inundat strazile orasului, provocand arderea transformatoarelor. Sapte tuneluri de metrou din New York sunt inundate, iar autoritatea pentru controlul transportului subteran vorbeste despre cea mai mare catastrofa din 108 ani de existenta. Presedintele Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York.

URAGANUL SANDY face RAVAGII. Situatie fara precedent in ultimii 50 de ani la New York.

Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite in regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundand strazile Manhattanului, arzand transformatoare si lasand orasul in intuneric - situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, potrivit Mediafax. Autoritatile au inchis tunelurile dinspre Manhattan si mai multe poduri, iar curentul electric a fost intrerupt intentionat in toata partea sudica, incluzand centrul financiar Wall Street. Alte zeci de transformatoare au fost .

URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. 18 state din SUA au ramas in bezna

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )