Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bilantul BCE si al bancilor centrale nationale din zona euro a ajuns la 2.428 de miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bilantul BCE si al bancilor centrale nationale din zona euro a ajuns la 2.428 de miliarde de euro

Bilantul Bancii Centrale Europene si al bancilor centrale nationale din zona euro a crescut cu 11,66 miliarde de euro noua miliarde de lire sterline) in saptamana incheiata pe 5 iunie, pana la 2. 428 de miliarde de euro, arata datele publicate, marti, de BCE, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Jean-Claude Juncker exclude posibilitatea iesirii Greciei din zona euro

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a exclus, duminica, posibilitatea iesirii Greciei din zona euro, informeaza MEDIAFAX. in acest moment, exclud posibilitatea unei iesiri a Greciei din zona euro,.

Jean-Claude Juncker exclude posibilitatea iesirii Greciei din zona euro

ACTUALIZARE 16:14 Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a exclus, duminica, posibilitatea iesirii Greciei din zona euro, informeaza site-ul agentiei AGI. * Juncker a refuzat sa discute cu Alexis Tsipras, pe fondul impasului negocierilor * Martin Schulz: Esecul negocierilor cu creditorii va avea consecinte dramatice pentru Grecia * Hollande, Merkel si Tsipras au discutat telefonic pentru a obtine progrese in negocierile cu Grecia.

Afaceri in crestere pentru companiile din zona TV, radio si print ale Intact Media Group

Companiile din zona TV, radio si print ale Intact Media Grup au raportat cresteri ale cifrei de afaceri pentru anul 2014, cel mai semnificativ rulaj fiind raportat de televiziunea de stiri a grupului, Antena 3, care a consemnat o cifra de afaceri de 15,415 milioane de euro.

BCE va derula teste de stres in 2016

Banca Centrala Europeana BCE) va efectua, anul viitor, o noua runda de teste de stres in randul bancilor din zona euro, conform anuntului facut de Daniele Nouy, presedintele Consiliului de supraveghere din cadrul institutiei.

BCE va organiza o noua runda de teste de stres in 2016

Bancile din zona euro trebuie sa se astepte la o noua runda de teste de stres in 2016, a declarat Daniele Nouy, presedintele Consiliului de supervizare din cadrul Bancii Centrale Europene BCE), intr-un interviu publicat duminica in cotidianul german Welt am Sonntag, transmite Reuters.

Angela Merkel: Toti liderii din statele G7 vor ca Grecia sa ramana in zona euro

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca toti liderii statelor G7, din care fac parte Franta, Regatul Marii Britanii, Italia, Germania, Japonia, Statele Unite si Canada isi doresc ca Grecia sa ramana in.

Daily Income: Care sunt riscurile adoptarii monedei euro

Avantajele adoptarii monedei euro ar putea fi stabilitate macro-economica. De asemenea dispare riscul de schimb valutar si se aliniaza dobanzile la valoarea din zona euro. De partea cealalta riscurile tin de.

Evolutii financiare pentru companii din zona TV, radio si print Intact Media Group

Antena 3, Radio ZU si Gazeta Sporturilor au avut aprecieri ale cifrelor nete in anul financiar 2014. Intact Media Group este singurul trust de presa cu evolutii atat in zona TV, cat si pe radio si in presa.

Irlanda de Nord - Romania. Unde poti vedea meciul din preliminariile Euro 2016

Partida pe care nationala Romaniei o va disputa, sambata, la Belfast, in compania Irlandei de Nord, in preliminariile Euro 2016, va fi transmisa de Televiziunea Romana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )