Libnet.ro
UNICEF

14:15

Bilantul fortelor de ordine dupa Ziua Nationala: Amenzi de 4 milioane acordata pentru cateva sute de persoane

B1 B1,
Bilantul fortelor de ordine dupa Ziua Nationala: Amenzi de 4 milioane acordata pentru cateva sute de persoane

Amenzi de 4 milioane de lei au fost impartite dupa evenimentele organizate de Ziua Nationala! 11. 000 de sanctiuni au fost date, iar sute de oameni sunt acum cercetati. Peste o mie de infractiuni au fost. continuă pe B1

Motivul pentru care Ion Iliescu a lipsit de la Parada de Ziua Nationala

Fostul presedinte Ion Iliescu, in virsta de 87 de ani, a lipsit, vineri, pentru prima oara dupa 1989, de la parada organizata de Ziua Nationala. Sotia fostului sef de stat, Nina Iliescu, a explicat, la.

Tariceanu nu renunta la statul paralel nici in mesajul de Ziua Nationala: Traim o perioada in care drepturile si libertatile cetatenilor sunt amenintate (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a transmis un mesaj video romanilor de Ziua Nationala a Romaniei. Dupa cum ne-a obisnuit, Tariceanu si-a axat mesajul pe statul paralel s.

Ziua Nationala. Cati oameni au iesit la Iasi de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala Aproximativ 10. 000 de persoane au ignorat ploaia si au iesit din case pentru a veni in centrul Iasiului sa ia parte la manifestarile organizate de municipalitate de Ziua Nationala. Ziua.

ZIUA NATIONALA. Google celebreaza ZIUA NATIONALA cu un Doodle special

Spectacole de poezie si muzica, expozitii documentare si targuri de produse traditionale sunt propunerile pentru sarbatorirea in Bucuresti a Zilei de 1 Decembrie, Ziua Nationala.

ZIUA NATIONALA. Ce alta tara isi sarbatoreste ziua nationala tot pe 1 Decembrie

Nu doar romanii au un motiv de sarbatoare la 1 decembrie. Si Republica Centrafricana sarbatoreste Ziua nationala la 1 decembrie, marcand, astfel, Ziua republicii 1958). Situata in zona.

ZIUA NATIONALA 2017. Ce alta tara isi sarbatoreste ziua nationala tot pe 1 Decembrie

Nu doar romanii au un motiv de sarbatoare la 1 decembrie. Si Republica Centrafricana sarbatoreste Ziua nationala la 1 decembrie, marcand, astfel, Ziua republicii 1958). Situata in zona.

ZIUA NATIONALA. Ce marcheaza ZIUA NATIONALA de 1 Decembrie

1 decembrie este Ziua Nationala a Romaniei. Aceasta zi marcheaza unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania, in anul 1918, si reprezinta un simbol.

Parada de Ziua Nationala, de la Arcul de Triumf, a inceput

Urmariti live https://www. privesc. eu/Arhiva/79166/Parada-militara-organizata-cu-prilejul-Zilei-Nationale-a-Romanieiparada militara organizata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei *Aproximativ 3. 500 de militari romani si ai tarilor aliate, vehicule de lupta si aeronave, la parada de la Arcul de Triumf ------------ *ACTUALIZARE 11:48 Peste 2. 000 de oameni, la manifestarile de Ziua Nationala de la Alba Iulia Peste 2. 000 de oameni participa, astazi, la Alba Iulia la ceremoniile solemne de depunere de coroane de flori la statuia lui Mihai Viteazul, printre participanti aflandu-se si ministru Educatiei Liviu Pop, ministrul Agriculturii Petre Daea si ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu. *ACTUALIZARE 11:40 Vicepremierul Ciolacu: 1 Decembrie este ziua noastra, a tuturor celor care iubim neconditionat Romania *ACTUALIZARE 11:08 Mii de oameni participa, la Arcul de Triumf, la parada militara de Ziua Nationala, care a inceput la ora 11. Oameni in varsta si mai ales parinti cu copii, unii imbracati in costume populare, au venit cu drapele ale tarii noastre, stegulete din hartie si chiar steaguri UE. *ACTUALIZARE 11:05 Ambasadorul Hans Klemm: Toate urarile de bine si felicitarile noastre Romaniei cu ocazia Zilei Nationale! *ACTUALIZARE 11:03 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Arcul de Triumf *ACTUALIZARE 11:00 Mesajul lui Dragnea de Ziua Nationala: Romania trebuie sa aiba un ideal, idealul unei tari suverane si prospere, respectate in lume *ACTUALIZARE 10:58 Tariceanu: Sunt convins ca vom depasi toate dificultatile din prezent, cum am facut-o si in ultimii 25 de ani *ACTUALIZARE 10:53 Membri si simpatizanti PSD si ALDE, la Arcul de Triumf, cu pancarte, steaguri tricolore si costume populare *ACTUALIZARE 10:30 http://bursa. ro/l/7y7jjMesajul premierului Mihai Tudose de Ziua Nationala *ACTUALIZARE 10:20 http://bursa. ro/l/7P7jh Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Nationala ------------ Aproximativ 3. 500 de militari si reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale MApN), Ministerului Afacerilor Interne MAI) si ai Serviciului Roman de Informatii SRI), precum si militari din tari aliate sau partenere, cu peste 350 de mijloace tehnice, participa la parada de 1 Decembrie, astazi, in Piata Arcul de Triumf.

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Mesaje de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a transmis Romaniei toate urarile de bine cu ocazia Zilei Nationale, evocand totodata sacrificiul.

ZIUA NATIONALA. Mesajele politicienilor de ZIUA NATIONALA a ROMANIEI

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj romanilor, cu ocazia Zilei Nationale, exprimandu-si speranta ca anul care vine va fi unul de pace, liniste si.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )