Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ziua Nationala. Cati oameni au iesit la Iasi de Ziua Nationala a Romaniei

Antena3 Antena3,
Ziua Nationala. Cati oameni au iesit la Iasi de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala Aproximativ 10. 000 de persoane au ignorat ploaia si au iesit din case pentru a veni in centrul Iasiului sa ia parte la manifestarile organizate de municipalitate de Ziua Nationala. Ziua. continuă pe Antena3

ZIUA NATIONALA 2017. Pasarea din stema Romaniei vaneaza si cu 320 km/h

Stema Romaniei cuprinde reprezentarile a trei pasari si a patru mamifere de talie mare. Cu exceptia leului, toate sunt potrivite habitatelor din tara sau din apele teritoriale ale.

Iasi: Aproximativ 10.000 de persoane au asistat la manifestarile organizate de Ziua Nationala

Aproximativ 10. 000 de persoane au ignorat ploaia si au iesit din case pentru a veni in centrul Iasiului sa ia parte la manifestarile organizate de municipalitate de Ziua Nationala, relateaza Agerpres.

Parada de Ziua Nationala, de la Arcul de Triumf, a inceput

Urmariti live https://www. privesc. eu/Arhiva/79166/Parada-militara-organizata-cu-prilejul-Zilei-Nationale-a-Romanieiparada militara organizata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei *Aproximativ 3. 500 de militari romani si ai tarilor aliate, vehicule de lupta si aeronave, la parada de la Arcul de Triumf ------------ *ACTUALIZARE 11:48 Peste 2. 000 de oameni, la manifestarile de Ziua Nationala de la Alba Iulia Peste 2. 000 de oameni participa, astazi, la Alba Iulia la ceremoniile solemne de depunere de coroane de flori la statuia lui Mihai Viteazul, printre participanti aflandu-se si ministru Educatiei Liviu Pop, ministrul Agriculturii Petre Daea si ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu. *ACTUALIZARE 11:40 Vicepremierul Ciolacu: 1 Decembrie este ziua noastra, a tuturor celor care iubim neconditionat Romania *ACTUALIZARE 11:08 Mii de oameni participa, la Arcul de Triumf, la parada militara de Ziua Nationala, care a inceput la ora 11. Oameni in varsta si mai ales parinti cu copii, unii imbracati in costume populare, au venit cu drapele ale tarii noastre, stegulete din hartie si chiar steaguri UE. *ACTUALIZARE 11:05 Ambasadorul Hans Klemm: Toate urarile de bine si felicitarile noastre Romaniei cu ocazia Zilei Nationale! *ACTUALIZARE 11:03 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Arcul de Triumf *ACTUALIZARE 11:00 Mesajul lui Dragnea de Ziua Nationala: Romania trebuie sa aiba un ideal, idealul unei tari suverane si prospere, respectate in lume *ACTUALIZARE 10:58 Tariceanu: Sunt convins ca vom depasi toate dificultatile din prezent, cum am facut-o si in ultimii 25 de ani *ACTUALIZARE 10:53 Membri si simpatizanti PSD si ALDE, la Arcul de Triumf, cu pancarte, steaguri tricolore si costume populare *ACTUALIZARE 10:30 http://bursa. ro/l/7y7jjMesajul premierului Mihai Tudose de Ziua Nationala *ACTUALIZARE 10:20 http://bursa. ro/l/7P7jh Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Nationala ------------ Aproximativ 3. 500 de militari si reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale MApN), Ministerului Afacerilor Interne MAI) si ai Serviciului Roman de Informatii SRI), precum si militari din tari aliate sau partenere, cu peste 350 de mijloace tehnice, participa la parada de 1 Decembrie, astazi, in Piata Arcul de Triumf.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Alexandria. Sute de alexandreni au asistat la parada militara

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata la Alexandria, ca in fiecare an, printr-o ceremonie militara. Sute de alexandreni, cu mic cu mare, au iesit in strada pentru a asista la parada. De Ziua Nationala, teleormanenii sunt invitati la un spectacol de muzica usoara si populara.

FOTO Cateva sute de oameni au ajuns in Capitala, adusi cu autocarele de organizatiile PSD, pentru a participa la ceremoniile de Ziua Nationala

Cateva sute de oameni au sosit cu autocarele in Capitala, vineri dimineata, adusi de mai multe organizatii PSD din tara, pentru a participa la ceremoniile care vor avea loc de Ziua Nationala la Arcul de Triumf, informeaza news. ro. In jurul orei 8. 30, in parcarea Romexpo erau deja aproximativ 20 de autocare, din Bihor, Hunedoara, Caras-Severin, Buzau, Prahova sau Calarasi.

Protest in Piata Victoriei, de Ziua Nationala: Manifestantii au scandat mesaje impotriva guvernului si au cantat imnul national

Protest in Piata Victoriei, de Ziua Nationala. Cateva sute de oameni au iesit in strada ineri seara, in viuda ploii marunte din Capitala, pentru a protesta fata de actiunile.

Darren Cahill, mesaj in romana de Ziua Nationala a Romaniei: Tara minunata. Oameni buni

Australianul Darren Cahill, antrenorul liderului WTA, Simona Halep, a transmis pe retelele de socializare un mesaj in limbile engleza si romana de Ziua Nationala a Romaniei.

PARADA MILITARA 2017. Incident de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita ca in fiecare an cu o parada militara spectaculoasa. in acest an aproximativ 3. 500 de militari romani, dar si din mai.

LIVE TEXT VIDEO La multi ani, Romania! Parada de Ziua Nationala, de la Arcul de Triumf, a inceput

Vineri, 1 decembrie se implinesc 99 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Aproximativ 3. 500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere participa vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti. 15: In tribuna oficiala, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, se afla Mihai Tudose, Mihai Fifor, Carmen Dac, vicepremierul Marcel Ciolacu. 01: Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Arcul de Triumf. Parada a inceput. 56: Video. Se aproprie momentul inceperii Paradei Militare10. 49Mesajul lui Dragnea de Ziua Nationala: Romania trebuie sa aiba un ideal, idealul unei tari suverane si prospere, respectate in lume10. 43:Mesajul ambasadorului Hans Klemm, de 1 Decembrie: Trebuie sa ne amintim sacrificiul pe care l-au facut romanii pentru a obtine tot ceea ce au astazi. Toate felicitarile noastre Romaniei10. 34: Membri si simpatizanti PSD si ALDE au sosit la Arcul de Triumf cu pancarte, steaguri tricolore si costume populare. Ei se afla in zona sediului ALDE, unde a ajuns si Calin Popescu Tariceanu, relateaza News. ro. 09Tudose, mesaj de Ziua Nationala: Misiunea noastra este sa contribuim in mod concret la dezvoltarea Romaniei, sa asiguram servicii publice mai bune si prosperitate fiecarui roman10. 01Tariceanu, mesaj de 1 decembrie: Traim o perioada in care drepturile si libertatile cetatenilor sunt amenintate.

FOTO VIDEO Parada militara cu confeti la Alba Iulia. Peste 10.000 de oameni au sarbatorit Ziua Nationala in orasul Marii Uniri

Miile de romani prezenti la Alba Iulia pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei au putut asista la o defilare militara spectaculoasa. Organizatorii au avut ideea de aduce tunuri cu confeti, care au creat o atmosfera deosebita, chiar daca prezenta militara nu a fost la fel de numeroasa ca in anii trecuti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )