Libnet.ro
UNICEF

09:45

Bilantul oficial al exploziei din mina din estul Ucrainei: Cel putin 17 morti si 16 raniti

B1 B1,
Bilantul oficial al exploziei din mina din estul Ucrainei: Cel putin 17 morti si 16 raniti

Cel putin 17 persoane au murit in explozia produsa miercuri intr-o mina din regiunea separatista ucraineana Donetk, anunta autoritatile locale, citate de site-ul de stiri Sputnik. Autoritatile din autopro. continuă pe B1

Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza din estul Ucrainei

Presedintele american Barack Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza crizei din estul Ucrainei, a anuntat marti Casa Alba. Barack Obama a ajuns la concluzia ca sanctiunile.

Al 17-lea convoi umanitar rusesc a ajuns in estul Ucrainei

Convoiul de camioane format de Ministerul Situatiilor de urgenta din Rusia a ajuns azi-dimineata in regiunea Donetsk din estul Ucrainei, relateaza TASS, citand un oficial ministerial din cadrul Centrului.

Merkel: Orice incalcare grava a incetarii focului in estul Ucrainei duce la noi sanctiuni

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat miercuri Rusia ca orice incalcare grava a actualei incetari fragile a focului in estul Ucrainei va determina Uniunea Europeana sa impuna noi sanctiuni contra .

Angela Merkel: Orice incalcare grava a incetarii focului in estul Ucrainei duce la noi sanctiuni

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat miercuri Rusia ca orice incalcare grava a actualei incetari a focului in estul Ucrainei va determina Uniunea Europeana sa impuna noi sanctiuni contra Moscovei pentru.

Rusia are 12.000 de soldati in estul Ucrainei

Rusia are circa 12. 000 de militari in estul Ucrainei, care sprijina separatistii pro-rusi din regiune, a declarat ieri in Berlin generalul-locotenent Frederick Ben Hodges, comandantul trupelor americane din Europa, citat de Radio Europa Libera.

Petro Porosenko: Boris Nemtov, ucis pentru ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca liderul opozitiei ruse, Boris Nemtov, a fost ucis din cauza ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei, scrie Moscow Times. Nemtov a spus ca va prezenta dovezi ale implicarii fortelor armate ruse in Ucraina. Cuiva i-a fost foarte frica de asta si . l-a ucis, a afirmat Porosenko.

Cel putin 17 morti in explozia produsa intr-o mina din estul Ucrainei

Cel putin 17 persoane au murit in explozia produsa miercuri intr-o mina din regiunea separatista ucraineana Donetk, anunta autoritatile locale, citate de site-ul de stiri Sputnik si preluate de MEDIAFAX. Aut.

Dezintoxicare cu Kalasnikoave. Dependentii de droguri, sclavii separatistilor din estul Ucrainei

In curand, republica noastra va fi curata, fara drogati si alcoolici, ii marturiseste un separatist din Lugansk unui jurnalist strain. De cand au preluat controlul asupra estului Ucrainei, consumul de droguri a scazut de 10 ori. Am eliminat autoritatile corupte si am rezolvat radacina problemei, spun ei. Consumatorii povestesc insa cum sunt fortati sa sape transee, apoi sa traiasca in ele si cum sunt batuti, batjocoriti si chiar executati.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )