Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bilantul tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 61 de morti. inca o victima a decedat in Germania

Adevărul Adevărul,
Bilantul tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 61 de morti. inca o victima a decedat in Germania

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 61, dupa ce una dintre persoanele grav ranite in tragedia petrecuta in seara de 30 octombrie a decedat in Germania, conform TVR. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii: 23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in spitale din Bucuresti. 3 sunt in stare critica

23 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 3 in stare critica, sunt internati in continuare in spitale din Bucuresti, a anuntat Ministerul Sanatatii. La Spitalul de Arsi sunt internati 5 pacienti, la Spitalul Bagdasar Arseni - 5 pacienti, la Spitalul Grigore Alexandrescu -3 pacienti, la Spitalul Elias - 2, Spitalul Militar Central - 4, Spitalul de Urgenta din Bucuresti - 3, Spitalul CC Iliescu - un pacient.

Expozitie dedicata fotografilor din clubul Colectiv

Expozitia Find_Us, dedicata fotografilor care au fost in clubul Colectiv in noaptea tragediei, a fost vernisata sambata, la Hanul Gabroveni, ocazie cu care au aparut si primii cumparatori pentru lucrarile expuse.

Recuperarea ranitilor din clubul Colectiv se va face in tara

Chirurgii plasticieni si specialistii in recuperare care i-au evaluat pe tinerii raniti in incendiul din Clubul Colectiv au stabilit planul de recuperare pentru urmatoarea perioada. Potrivit unor oficiali din Ministerul Sanatatii, pana acum nu au fost identificati pacienti care sa fie transferati in strainatate.

Maria Vulcu, arhitecta decedata in incendiul din Clubul Colectiv, va fi comemorata de elevii fostului ei liceu

Elevii Liceului de arte in care a studiat Maria Vulcu, tanara din Simeria care a amurit in urma incendiului care a avut loc in 30 octombrie, in clubul Colectiv din Bucuresti, vor concerta in memoria ei.

REVISTA BLOGURILOR. Noi dezvaluiri despre moartea lui Alex Hogea, in urma tragediei din Colectiv

Pe bloguri citim,vineri, despre decizia Guvernului Ciolos de a imparti banii pentru autostrazi, noi dezvaluiri in cazul lui Alex Hogea, unul din tinerii care si-au pierdut viata in clubul Colectiv, si despre parintii care uita sa isi ia copiii acasa de la after-school.

Un nou deces in urma tragediei de la Colectiv. Bilantul oficial creste la 61 de morti

Tragedia de la Colectiv nu a luat sfarsit. Un alt ranit in urma incendiului de la 30 octombrie a murit, duminica seara. Este vorba despre unul dintre pacientii transferati in Germania pentru.

Vesti bune. Patru raniti in clubul Colectiv vor fi externati luni

In spitalele din Capitala se mai afla internate in prezent 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 3 in stare critica, potrivit unui centralizator al Ministerului Sanatatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )