Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bill Gates, dezvaluire socanta despre pandemie. Va creste alarmant numarul mortilor pana in 2021

Playtech Playtech,
Bill Gates, dezvaluire socanta despre pandemie. Va creste alarmant numarul mortilor pana in 2021

Peste 800. 000 de persoane au murit deja in toata lumea din cauza pandemiei de coronavirus, iar Bill Gates este de parere ca numarul deceselor o sa ajunga la cateva milioane si avertizeaza ca ce e mai rau abia urmeaza. Bill Gates, dezvaluire socanta despre pandemie De altfel, problemele cele mai mari vor fi in tarile . continuă pe Playtech

Bill Gates, declaratie socanta: Milioane de oameni vor muri pana la finalul pandemiei!

Pandemie de coronavirus. Bill Gates sustine ca numarul deceselor din cauza COVID-19 va ajunge la cateva milioane si avertizeaza ca ce e mai rau abia urmeaza.

Prigoana, reactie socanta despre candidatura Adrianei Bahmuteanu la Primarie! De ce vrea ca ea sa castige alegerile locale

Adriana Bahmuteanu vrea sa fie primarita. Vedeta si-a depus deja candidatura la Primaria Sectorului 1 si promite ca-si va face biroul in strada daca va castiga, tocmai ca sa fie aproape de cetateni. Cat despre ce a spus Prigoana despre noua rezolutie a fostei sale sotii, afaceristul crede ca poate isi plateste datoria. Reactia lui .

Tiriac, dezvaluire socanta: Halep ma considera un inamic. Ce spune despre decizia Simonei de a renunta la US Open

Miliardarul a vorbit, intr-un interviu acordat pentru gsp. ro, despre inluenta pe care o are asupra Simonei Halep si a facut o estimare in ceea ce priveste retragerea acesteia din tenis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )