Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bill Gates s-a vaccinat impotriva Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bill Gates s-a vaccinat impotriva Covid-19

Fondatorul Microsoft Bill Gates a anuntat pe Twitter ca a fost vaccinat impotriva Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Bill Gates anunta ca s-a vaccinat contra Covid-19: Am facut prima doza si ma simt minunat

Bill Gates, fondator al Microsoft si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a anuntat ca s-a vaccinat contra bolii provocate de noul coronavirus.

Bill Gates, vaccinat impotriva noului coronavirus. Miliardarul a anuntat ca se simte excelent

Bill Gates a primit prima doza de vaccin impotriva Covid-19. Magnatul a transmis ca nu a avut nici o reactie adersa si asteapta si cea de-a doua doza. in fotografia adistribuita vineri pe Twitter,.

Bill Gates, vaccinat impotriva Covid-19: Ma simt minunat. Cati bani a investit miliardarul in dezvoltarea serului anti-coronavirus

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, care in ultimele decenii a facut investitii majore in stiinta, a anuntat pe Twitter ca a fost vaccinat impotriva Covid-19.

Bill Gates anunta s-a vaccinat anti-COVID: Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a anuntat pe Twitter ca s-a vaccinat anti-Covid. Miliardarul a publicat si o fotografie in care este surprins momentul in care primeste prima doza a vaccintului.

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Muurat Iusuf, s-a vaccinat impotriva COVID-19

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Muurat Iusuf, s-a vaccinat la unul dincentrele de imunizare din Constanta, unde personalul medical i-a administrat prima doza din vaccinul impotriva.

EXCLUSIV Angajata de la Caminul pentru Persoane Varstnice Gherla, transportata de urgenta la spital, la scurt timp dupa ce s-a vaccinat impotriva Covid-19. Managerul unitatii medicale respinge ipoteza unui soc anafilactic

O angajata a Caminului pentru Persoane Varstnice de laGherlaa fost transportata de urgenta miercuri la spitalul din oras, la scurt timp dupa ce s-a vaccinat impotrivaCovid19. in.

Mesajul lui Eduard Novak dupa ce s-a vaccinat impotriva Covid-19

Eduard Novak, noul ministru al Tineretului si Sportului, a primit in cursul zilei de miercuri prima doza din vaccinul administrat impotriva Covid-19.

Seful Cultului Musulman din Romania s-a vaccinat impotriva COVID-19

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Muurat Iusuf, s-a aflat, miercuri dimineata, la unul dintre centrele de imunizare din municipiul Constanta, unde personalul medical i-a administrat prima doza din vaccinul impotriva COVID-19, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )