Libnet.ro
UNICEF

22:31

Bill Gates vine cu cea mai ingrijoratoare premonitie despre pandemie. Ce se va intampla

Playtech Playtech,
Bill Gates vine cu cea mai ingrijoratoare premonitie despre pandemie. Ce se va intampla

Celebrul miliardar crede ca pandemia nu va putea fi depasita pana la finalul lui 2021 nici macar de cele mai bogate tari ale lumii. in schimb,este optimist cu privire la dezvoltarea tratamentului pentru noul Coronavirus si sustine ca pandemia va ajunge, in cele din urma, la un sfarsit, conform Business Insider. Bill Gates vine cu . continuă pe Playtech

Bill Gates avertizeaza ca schimbarile climatice ar putea avea consecinte mai grave decat pandemia de COVID-19

Bill Gates a avertizat asupra pericolului reprezentat de o pandemie de ani de zile, vorbind in 2015 despre numarul urias de decese pe care o pandemie globala l-ar putea provoca. Acum fondatorul Microsoft avertizeaza despre o alta urgenta cu potential devastator, schimbarile climatice, relateaza Business Insider.

Bill Gates avertizeaza ca schimbarile climatice ar putea avea consecinte mai grave decat pandemia de COVID-19

Bill Gates a avertizat asupra pericolului reprezentat de o pandemie de ani de zile, vorbind in 2015 despre numarul urias de decese pe care o pandemia globala l-ar putea provoca. Acum fondatorul Microsoft avertizeaza despre o alta urgenta cu potential devastator: schimbarile climatice, conform Hotnews.

Bill Gates: Atentie! O criza de cinci ori mai dezastruoasa decat COVID-19 va lovi lumea!

Bill Gates avertizeaza ca o criza de cinci ori mai dezastruoasa decat coronavirusului va afecta lumea. Acesta vorbeste despre schimbarile climatice care ar putea avea efecte mult mai grave decat pandemia de astazi.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

Cea mai neagra zi din Romania. 50 de morti in doar 24 de ore

Pandemia face ravagii, cel putin in Romania. Conform ultimelor date venite de la Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, Romania a mai facut un record negativ, cand vine vorba de pacientii decedati, in urma infectarii cu noul coronavirus. Record negativ, zi neagra pentru Romania in ultimele 24 de ore, informatiile oficiale arata .

Cea mai buna reteta de cartofi copti. Ingredientul secret care face toata diferenta

Te intrebi cum restaurantele obtin cartofii aceia perfecti? Iata care sunt sfaturile despre cum puteti face cei mai buni cartofi la cuptor cu piele sarata, crocanta si pufosi in interior. Cea mai buna reteta de cartofi copti, simpla si rapid de facut Cartofii sunt buni oricand si cu aproape orice reteta principala a mancarurilor, insa .

N-are sens sa riscam. Teo Trandafir si cea mai mare frica a ei

Teo Trandafir, indragita prezentatoare de televiziune a dezvaluit ce planuri are in acest an. Chiar daca vara este in toi si majoritatea romanilor abia asteapta sa plece in vacanta, Teo a decis sa nu riste. Cea mai mare frica a lui Teo Trandafir Teo Trandafir, ingrijorata de pandemia de coronavirus a decis ca nu are .

Reteta de limonada cu sirop de soc. Cea mai gustoasa si racoritoare bautura pentru vara

Limonada este cea mai cunoscuta bautura racoritoare de vara, insa ai vrea sa incerci o reteta diferita de cea clasica, cu menta? Daca da, noi iti propunem astazi limonada cu sirop de soc. Este o bautura incredibil de aromata, care ar putea sa-ti placa chiar mai mult decat socata. Limonada cu flori de soc. Reteta .

Cea mai buna reteta de suc de rosii. Reteta este foarte simpla

Pentru ca suntem in ultima luna de vara, ne gandim deja la conservele pentru toamna. Una dintre cele mai apreciate este reteta de suc de rosii, bun de baut atat ca bautura racoritoare, cat si folosit in mancare. Mod de preparare suc de rosii Se incepe, bineinteles, cu cel mai important proces, si anume, culesul .

Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Anul acesta marea majoritate a turneelor importante de tenis sunt semnul intrebarii, la fel si participarea celor mai importanti jucatori ai momentului, tinand cont actuala criza epidemiologica la nivel mondial. Simona Halep, 24 de ora de carantina in Cehia Dupa ce a refuzat participarea la turneul italian de la Palermo, tocmai din cauza restrictiilor de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )