Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bill Gates: Atentie! O criza de cinci ori mai dezastruoasa decat COVID-19 va lovi lumea!

Antena3 Antena3,
Bill Gates: Atentie! O criza de cinci ori mai dezastruoasa decat COVID-19 va lovi lumea!

Bill Gates avertizeaza ca o criza de cinci ori mai dezastruoasa decat coronavirusului va afecta lumea. Acesta vorbeste despre schimbarile climatice care ar putea avea efecte mult mai grave decat pandemia de astazi. continuă pe Antena3

Bill Gates avertizeaza ca schimbarile climatice ar putea avea consecinte mai grave decat pandemia de COVID-19

Bill Gates a avertizat asupra pericolului reprezentat de o pandemie de ani de zile, vorbind in 2015 despre numarul urias de decese pe care o pandemia globala l-ar putea provoca. Acum fondatorul Microsoft avertizeaza despre o alta urgenta cu potential devastator: schimbarile climatice, conform Hotnews.

Bill Gates avertizeaza ca schimbarile climatice ar putea avea consecinte mai grave decat pandemia de COVID-19

Bill Gates a avertizat asupra pericolului reprezentat de o pandemie de ani de zile, vorbind in 2015 despre numarul urias de decese pe care o pandemie globala l-ar putea provoca. Acum fondatorul Microsoft avertizeaza despre o alta urgenta cu potential devastator, schimbarile climatice, relateaza Business Insider.

Business report: Confesiunile milionarului Budeanu. BNR nu va cheltui valuta tarii pe interventii imposibile. Magistratii- pensii de peste 14 ori mai mari decat li s-ar fi cuvenit. De ce doar 34%: Situatia absorbtiei fondurilor europene

Confesiunile milionarului Budeanu * Firmele de pe litoral cer prelungirea programului pentru terase * Echipe antifragile si cum prosperi in incertitudine * Bancile de retail din Franta au un model invechit * Afacerile primarului Florea * Un locuitor din satul Cartojani, care a fost in carantina, cere daune de patru milioane de euro * Adrian Vasilescu,BNR: BNR nu-si va permite sa cheltuiasca valuta tarii pentru a se hazarda in interventii imposibile * Magistratii au avut, in medie, pensii de peste 14 ori mai mari decat li s-ar fi cuvenit in baza contributiei* Booking. com, lovit puternic de pandemie - taie mii de locuri de munca * De ce doar 34%: Situatia absorbtiei fondurilor europene. DNA: Fost director la Apele Romane, retinut pentru mita de un milion de euro * Costul total al creditului include si costurile de prelungire a contractului, daca conditiile prelungirii au fost prevazute in clauze.

Averile impresionante ale sefilor institutiilor de stat: Cine este bugetarul care a incasat in 2019 venituri de aproape patru ori mai mari decat ale presedintelui Klaus Iohannis

Sefii celor mai importante institutii de reglementare din Romania incaseaza anual de la stat venituri ce le depasesc de cateva ori pe cele ale presedintelui Klaus Iohannis. Fie ca este vorba despre.

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )