Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce e bine sa ne spalam pe fata cu bicarbonat de sodiu? Toata lumea trebuie sa stie asta

Antena3 Antena3,
De ce e bine sa ne spalam pe fata cu bicarbonat de sodiu? Toata lumea trebuie sa stie asta

Nu doar tinerii se confrunta cu acneea si vor sa scape de porii dilatati. Vestea buna este ca nu trebuie sa apelati la proceduri complicate sau la creme costisitoare pentru ca ingredientul magic se afla. continuă pe Antena3

Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Varsovia, unde participa la Summitul Initiativa celor trei mari, ca oferta americana de gaz petrolier lichefiat este o alternativa interesanta si, daca reduce dependenta europeana de importurile rusesti, toata lumea ar avea de castigat.

Klaus Iohannis, despre oferta americana de gaz petrolier lichefiat pentru Europa de Est: Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Varsovia, unde participa la Summitul Initiativa celor trei mari, ca oferta americana de gaz petrolier lichefiat este o alternativa interesanta si, daca reduce dependenta europeana de importurile rusesti, toata lumea ar avea de castigat.

Nunta lui Messi, STRICATA de mama sa. Toata lumea si-a dat coate (FOTO)

Lionel Messi si-a unit destinul cu iubita sa in fata lui Dumnezeu, in Argentina, la nunta luand parte colegii sai, familiile mirilor si toti cei care sunt apropiati cuplului. Evenimentul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )