Libnet.ro
UNICEF

06:45

Biografia lui Petre Roman. Care sunt cele mai controversate capitole din viata fostului premier

B1 B1,
Biografia lui Petre Roman. Care sunt cele mai controversate capitole din viata fostului premier

Petre Roman,74 de ani, este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica romaneasca. Acesta s-a remarcat la Revolutie, iar mai apoi a ocupat functii cheie la varful statului roman. in. continuă pe B1

Care sunt cele mai sigure tari in care sa locuiesti pe timp de pandemie. Romania este deasupra Frantei, dar sub Irak si Turcia

Pandemia de COVID-19 a afectat fiecare tara in parte, iar daca SUA si Marea Britanie pareau state care ar fi pregatite sa gestioneze un eveniment de acest gen, s-au confruntat, totusi, cu numere foarte mari de.

Care sunt cele mai mari amenintari la adresa securitatii hardware?

Amenintarile la adresa securitatii hardware si strategiile pentru a le depasi evolueaza pe masura ce intreprinderile instaleaza din ce in ce mai multe capabilitati autonome.

ADVERTORIAL Afla care sunt cele mai avansate metode de dezinfectie impotriva COVID-19!

Pandemia cu noul coronavirus reprezinta un fenomen unic, cu consecinte vizibile oriunde pe glob in acest moment. Medicii si cercetatorii incearca sa dezvolte metode eficiente de combatere si prevenire a raspandirii COVID-19.

Apartamente de vanzare Bucuresti: unde sunt cele mai ieftine locuinte

Si in acest an, cele mai cautate apartamente din Bucuresti si din Romania au fost apartamentele cu doua camere. Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus a facut insa ca cererea de case sa.

Horoscop. Cele mai empatice zodii. Atentie, ele sunt extrem de sensibile!

Empatia este acea abilitate de a prelua emotiile celorlalti si pe care o avem toti, in mai mare sau in mai mica masura. Sa fii empatic inseamna sa arati ca esti deschis la emotiile altora, dar si ca le percepi si le simti la randul tau. Horoscop. Care sunt cele mai empatice zodii Asta, clar, .

Patronii de localuri din Timisoara cer primarului Fritz reducerea impozitului pe cladiri: Sunt cele mai mari din tara

Reprezentantii patronatuluiHO-REhoteluri si restaurante) din Timisoara cer primarului Dominic Fritz sa dispuna reducerea impozitului anual pe cladiri, datorat pentru 2021, cu o cota de 50 la suta.

Topul angajatorilor din 2020. Care sunt cele mai apreciate companii din Romania

Companiile de tehnologie predomina topul angajatorilor din Romania in anul 2020, sapte din zece locuri fiind ocupate de astfel de firme, potrivit unui clasament realizat de platforma Undelucram. ro.

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui deputat

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa mai exact principalele atributii pe care deputatiile au. Care sunt.

Ce face Petre Roman pentru sotia lui, la batranete. La asta nu te-ai fi asteptat

Petre Roman si sotia sa sunt unul dintre cele mai invidiate cupluri de la noi si fac parte din cele mai longevive relatii. Ce face fostul premier al Romaniei pentru partenera lui? Fanii cuplului au fost surprinsi. Petre Roman a acceptat ceva deosebit de dragul sotiei Petre Roman va aparea in videoclipul viitor al sotiei .

Cum arata Petre Roman in tinerete. Fostul premier al Romaniei era printre cei mai doriti barbati imediat dupa 1989

Petre Roman, fostul premier al Romaniei, a implinit 74 de ani in vara acestui an. Cu greu insa i se poate ghici varsta, deoarece acesta se mentine intr-o forma de zile mari. in anii 1990, Petre Roman era.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )