Libnet.ro
UNICEF

15:45

Birocratii nu salveaza vieti, Raed Arafat! MAI cumpara sute de masini 4x4, dar saltele de salvare n-avem

Adevărul Adevărul,
Birocratii nu salveaza vieti, Raed Arafat! MAI cumpara sute de masini 4x4, dar saltele de salvare n-avem

Inca un idol de carton s-a zdrobit de evidenta sistemului corupt si corupator precum o sinucigasa care cade in gol de la etajul zece direct pe caldaram. Doctorul cu voluntariatul in sange, salvatorul neamului, inventatorul interventiei multidisciplinare in situatii de urgenta, romanul adoptat Raed Arafat, in fapt doar un birocrat din incompetentul minister al Administratiei si Internelor, poate sa plece. Nu si-a facut datoria, scrie Mihai Angheluta pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Birocratii nu salveaza vieti, Arafat!

Inca un idol de carton s-a zdrobit de evidenta sistemului corupt si corupator precum o sinucigasa care cade in gol de la etajul zece direct pe caldaram. Doctorul cu voluntariatul in sange, salvatorul neamului, inventatorul interventiei multidisciplinare in situatii de urgenta, romanul adoptat Raed Arafat, in fapt doar un birocrat din incompetentul minister al Administratiei si Internelor, poate sa plece. Nu si-a facut datoria.

Raed Arafat: Mediatizarea cazurilor de acest gen duce la cresterea numarului de sinucideri. in ultimele 36 de ore au mai fost inca 7 cazuri (VIDEO)

Raed Arafat a spus ca din momentul in care s-a petrecut evenimentul cu femeia care s-a aruncat de pe bloc au mai fost inca 7 cazuri de sinucidere. De cand a fost evenimentul au mai fost inca sapte cazuri de.

Concluziile anchetei dupa ce o femeie s-a aruncat in gol in Capitala si a murit, prezentate de Raed Arafat: Contactul verbal cu victima a fost imposibil!

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI), a prezentat duminica un rezumat al anchetei privind decesul femeii care s-a sinucis sub ochii salvatorilor, dupa 35 de ore petrecute pe acoperisul unui bloc din Capitala. Consideram ca s-au respectat toate procedurile, a declarat Arafat, adaugand ca nu a existat contact verbal intre victima si negociatori.

Raed Arafat, concluzii dupa sinuciderea care a socat o tara intreaga: Au fost mobilizate mai multe echipaje ISU. Victima nu a comunicat cu negociatorii (VIDEO)

Rezultatele anchetei in cazul femeii care s-a sinucis in centrul Capitalei au fost facute publice duminica, informeaza B1 TV. Secretarul general in cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat ca nu s-a reusit decat o.

Raed Arafat, despre cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala: Perna are un efect limitat. Sunt oameni care pur si simplu nu mai vor sa traiasca (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, facand referire la femeia in varsta de 60 de ani din Capitala, care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje de pe Calea Victoriei, ca in final, perna are un efect.

Raed Arafat despre cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc: Victima nu a cooperat. Salvatorii au respectat procedurile

Procedurile de salvare a femeii care a cazut in gol, vineri, de pe o cladire de pe Calea Victoriei, dupa circa 35 de ore de negocieri, au fost respectate, dar victima nu a cooperat, contactul verbal cu ea fiind imposibil, releva raportul privind interventia din zilele de 21-22 mai. Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, care a prezentat, duminica, raportul in acest caz, a precizat ca folosirea pernei pneumatice, aduse de la ISU Arges, a fost o solutie exceptionala, care nu insemna ca i-ar fi salvat viata.

Raed Arafat: O comisie mixta a ISU si a Politiei va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii Politiei si pompierii au incercat sa o salveze, a declarat Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne.

Raed Arafat: Salvatorii au respectat procedurile

Procedurile de salvare ale femeii care a cazut in gol, vineri, de pe o cladire de pe Calea Victoriei, dupa circa 35 de ore de negocieri, au fost respectate, dar victima nu a cooperat, contactul verbal cu victima fiind imposibil, releva raportul privind interventia din zilele 21-22 mai.

Raed Arafat: O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc in Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii Politiei si pompierii au incercat neintrerupt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )