Libnet.ro
UNICEF

00:07

Biroul Politic National al PNL se reuneste pentru a valida propunerile de prefecti si subprefecti

Hotnews Hotnews,
 Biroul Politic National al PNL se reuneste pentru a valida propunerile de prefecti si subprefecti

Biroul Politic National al PNL se reuneste, sambata, pentru a valida propunerile de prefecti si subprefecti, noteaza News. ro. Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirma ca toti prefectii si subprefectii trebuie sa fie numiti pana in 8 martie. Reuniunea BPN al PNL se va desfasura de la 11. 00, in sistem de videoconferinta. in urma negocierilor din coalitie s-a stabilit ca PNL va avea 23 de prefecti si 47 de subprefecti, USR-PLUS va avea 14 prefecti si 28 de subprefecti, iar UDMR va avea 5 prefecti si 10 subprefecti. continuă pe Hotnews

Biroul Politic National al PNL se reuneste pentru a valida propunerile de prefecti si subprefecti

Biroul Politic National al PNL se reuneste, sambata, pentru a valida propunerile de prefecti si subprefecti. Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirma ca toti prefectii si subprefectii trebuie sa fie numiti pana in 8 martie.

Biroul Politic National al PNL se reuneste pentru a valida propunerile pentru posturile de prefecti si subprefecti

Toti prefectii si subprefectii trebuie sa fie numiti pana in 8 martie, a transmis ministrul de Interne, Lucian Bode, facand referire la reglementarile din Ordonantei 3. Biroul Politic National al PNL se reuneste, sambata, pentru a valida propunerile facute de partidele de coalitie pentru toate posturile de prefecti si subprefecti.

Biroul Politic National al PNL se reuneste pentru a valida propunerile de prefecti si subprefecti. Ministrul Afacerilor Interne a anuntat ca data limita de numire a acestora este 8 martie

Biroul Politic National al PNL se reuneste sambata, in sistem de videoconferinta, pentur a valida propunerile de prefecti si subprefecti. in urma negocierilor cu membrii coalitiei de guvernare, liberalii au.

Biroul Politic National al PNL se va reuni sambata pentru a valida propunerile de secretar de stat

Biroul Politic National al PNL va avea o sedinta sambata pentru a valida propunerile pentru posturile de secretar de stat care au revenit liberalilor dupa negocierile purtate in coalitia de guvernare, spun surse din partid, conform Agerpres.

Ce functii noi s-au impartit in PNL. Orban: in unele situatii s-a mers pe continuitate, in alte situatii am ales oameni noi

Un numar de 72 de liberali au fost validati in Biroul Politic National al PNL pentru a ocupa functii publice, unul dintre cele mai cunoscute nume fiind cel al deputatului Florica Chereches, care va fi presedintele Autoritatii pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )