Libnet.ro
UNICEF

17:15

Turismul din Romania poate fi redeschis de la 1 iunie

România Liberă România Liberă,
Turismul din Romania poate fi redeschis de la 1 iunie

Imediat dupa incetarea starii de urgenta in Romania, una dintre primele ramuri economice care ar put. continuă pe România Liberă

Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Actele au fost deja semnate

Metroul din Bucuresti a fost inaugurat de Ceausescu pe 19 decembrie 1979, a urmat apoi si integrarea cu transportul de suprafata, iar acum din spate vine si un al doilea oras din Romania care se va mandri in viitorul apropiat tot cu acest sistem de transport. Al doilea oras din Romania care va avea metrou .

De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania

Un tanar de 26 de ani a murit in aceiasi zi in care a si fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus. Tragedia a avut loc in urma cu doua zile, intr-un spital din Judetul Mures. De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania Toata .

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 din Romania

Papa Francisc insoteste cu rugaciunea si caritatea bolnavii de Covid-19 din Romania, anunta Vatican News. in mod semnificativ, chiar de ziua sa onomastica, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infectie cu noul coronavirus din Romania.

Digi |RCS-RDS are o surpriza pentru clienti: are legatura directa cu reteaua 5G din Romania

Digi |RCS-RDS si-a anuntat reteaua 5G in 2019. intre timp, autoritatile din Romania au tot amanat licitatia oficiala, dar operatorul si-a vazut de treaba. Acum, are o surpriza pentru.

ARB: Bancile din Romania au solutionat peste 65% dintre solicitarile primite de la clienti

Bancile din Romania au solutionat deja peste 65% din cele aproximativ 270. 000 de solicitari primite de la clientii persoane fizice si juridice pentru suspendarea obligatiilor de plata lunare din contractele de credit incheiate cu acestea, totalizand astfel 175. 000 de solutionari, restul fiind in curs de procesare, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), remis, astazi, Redactiei noastre.

Simona Halep despre situatia din Romania: Este de speriat

Intr-un interviu acordat postului american CNN jucatoarea Simona Halep a vorbit despre cum se vede pandemia de coronavirus din Romania.

Turismul s-ar putea relua in Romania la 1 iunie

In Romania ar putea reincepe turismul incepand din data de 1 iunie, a declarat, sambata, presedintel.

Orban: Cate unul in camera si fara masa la restaurant - asa se va relua turismul in Romania

Cate unul in camera si fara masa la restaurant - asa se va relua turismul in Romania, dupa ce restrictiile vor fi ridicate.

60 de zile de la primul caz de COVID-19 din Romania Care era situatia in alte state europene in cea de a 60-a zi a epidemiei

Primul caz de COVID-19 a fost confirmat in Romania in 26 februarie. Dupa 60 de zile, in tara noastra sunt 579 de decese si 10. 635 de cazuri de imbolnavire, de zece ori mai putine decat erau in Italia in ziua 60 a epidemiei.

FRH a facut anuntul! Handbalul, primul sport din Romania care se va relua

Federatia Romana de Handbal a anuntat programul reluarii competitiilor pe teritoriul Romaniei dupa i.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )