Libnet.ro
UNICEF

06:45

Biserica din Cipru vrea sa se imprumute 100.000.000 euro de la magnati rusi

Antena3 Antena3,
Biserica din Cipru vrea sa se imprumute 100.000.000 euro de la magnati rusi

Biserica ortodoxa din Cipru negociaza cu magnati rusi si fonduri straine de investitii contractarea unui imprumut de aproximativ 100 de milioane de euro, care ar permite Bisericii sa-si mentina participatia. continuă pe Antena3

Un dezvoltator din Dubai vrea sa ridice cel mai inalt turn de birouri din lume

Administratorul unei platforme industriale din Dubai vrea sa ridice cel mai inalt turn de birouri din lume, cu o inaltime de peste 520 de metri si un cost estimat la aproximativ un miliard de dolari, desi aproape jumatate din spatiile de birouri din.

Rusii si-au mutat investitiile in Insulele Virgine, dupa criza din Cipru

Apelurile facute de presedintele Vladimir Putin la companiile rusesti pentru a isi repatria fondurile din offshore-uri nu au fost ascultate. Aproape jumatate din cei 67 de miliarde dolari investiti de rezidenti rusi in afara tarii in primul trimestru se afla in Insulele Virgine, potrivit cifrelor date publicitatii de Banca Nationala, relateaza The Moscow Times.

Rusii si-au mutat investitiile in Insulele Virgine Britanice, dupa criza din Cipru

Apelurile facute de presedintele Vladimir Putin la companiile rusesti pentru a isi repatria fondurile din offshore-uri nu au fost ascultate. Aproape jumatate din cei 67 de miliarde dolari investiti de rezidenti rusi in afara tarii in primul trimestru se afla in Insulele Virgine Britanice, potrivit cifrelor date publicitatii de Banca Nationala, relateaza The Moscow Times.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )