Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday 2014: Cele mai bune reduceri la Clickshop

Playtech Playtech,
Black Friday 2014: Cele mai bune reduceri la Clickshop

Black Friday 2014 a inceput inainte de 21 noiembrie. Clickshop si-a deschis magazinul si noi am ales niste oferte numai bune de fructificat. Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie anul acesta, dar dupa ce Altex a inceput cu o saptamana mai devreme, Clickshop. ro porneste evenimentul reducerilor cu cateva ore inainte de marea zi. Am cercetat magazinul si am gasit cateva produse care merita cumparate in aceasta seara. Black Friday 2014 cu telefoane si camere foto la Clickshop Black Friday []. continuă pe Playtech

Black Friday 2014: Cele mai bune telefoane la reducere acum

Black Friday a inceput oficial la ora 00. Noi am aruncat un ochi peste reducerile aplicate pana acum si am facut o selectie a telefoanelor pe care merita sa le luati in calcul de Black Friday 2014. Clickshop. ro, F64 si UTOK au dat startul sarbatorii reducerilor. Am urmarit cele trei site-uri si am selectat cele mai tari modele de smartphone pe care le puteti cumpara la pret special. Telefoane din oferta Black Friday de la Clickshop Samsung Galaxy S5 mini [].

Black Friday 2014 la Domo inseamna o saptamana de reduceri

Black Friday 2014ajunge si in magazinele Domoincepand de vineri, 21 noiembrie, evenimentul bazandu-se pe conceptul de o saptamana de zile de vineri. Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, Black Friday la Domonu este doar o singura zi de reduceri, ci o intreaga saptamana de zile de Vineri: Vineri, Vambata, Vuminica, Vuni, Varti, Viercuri si Voi! Astfel vor avea 7 zile pentru a-si achizitiona produsele dorite la preturi reduse substantial. in plus, pentru a putea face cele mai bune oferte, am [].

Black Friday 2014: catalogul reducerilor de la Flanco

Black Friday 2014 vine cu cateva reduceri foarte bune la Flanco. Magazinul si-a prezentat catalogul evenimentului, Playtech iti prezinta ofertele de luat in calcul. Black Friday 2014 vine la Flanco incepand cu vineri 21 noiembrie. Magazinul a promis reduceri de pana la 80% si o surpriza pentru un televizor: reducere de 50. 000 de lei. inca nu a comunicat marca televizorului, nici valoarea totala, dar in catalogul de mai jos sunt cateva reduceri la telefoane foarte bune. E vorba, in primul [].

Vezi cele mai atragatoare oferte la produsele ITC de Black Friday

De Black Friday 2014 fie ca iti doresti un laptop, o camera foto, o iprimanta sau un ebook reader le poti cumpara la un pret redus. Magazinele au pregatite oferte cu reduceri de pana la 70% la mii de produse.

Black Friday 2014 la Quick Mobile lista cu produse reduse

Magazinul online Quick Mobile organieaza si el Black Friday 2014 si va avea reduceri seminificative la smartphone-uri si tablete. Oferta Quick Mobile de Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie si tine pana pe 24 noiembrie. Oferta de Quick Mobile de Black Friday va fi disponibila atat in magazinul online cat si in cele 14 showroom-uri din toata tara si va include, in total, peste 2. 000 de produse. Reducerile sunt aplicate la toate categoriile de produse si pornesc de la [].

Black Friday 2014 la Likeit.ro vine cu reduceri mari si cu un cadou interesant

Black Friday 2014 e in plina pregatire, iar magazinul Likeit este unul dintre ele. Nu se limiteaza la o singura zi si isi premiaza si clientii.

Black Friday 2014: Peste 45.000 de vanzari vor fi generate prin afiliere

2Parale , una dintre cele mai mari retele de marketing afiliat din Romania, anunta pregatiri intense de Black Friday 2014, cel mai asteptat eveniment din comertul online al finalului de an. Din cele 400 de magazine online existente in reteaua de.

Black Friday 2014 Catalogul Altex dezvaluie reducerile speciale

Black Friday la Altex a inceput inca de la jumatatea lunii. Totusi, si cu ocazia adevaratei campanii de Black Friday 2014, Altex are o serie de oferte interesante. Playtech a obtinut catalogul cu reduceri si vi le spune pe cele mai bune. UPDATE Program Black Friday Altex Cei de la Altex au anuntat programul oficial de Black Friday. Astfel, cumparatorii vor putea sa navaleasca in magazine pe 21 noiembrie, de la ora ora 6. 00 dimineata. Cei de la [].

Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Black Friday 2014incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit.

Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Black Friday este organizat anul aceste pe 21 noiembrie. in noaptea dintre joi si vineri se va da startul acestei zile pline de reduceri la toate magazinele din Romania. Adevarul va prezinta cele mai bune oferte in aceasta zi, in cadrul unui live blog.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )