Libnet.ro
UNICEF

00:07

Black Friday 2nd SHOT 29 Noiembrie 2013! WatchShop.ro peste 3000 de ceasuri cu discounturi speciale!

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2nd SHOT 29 Noiembrie 2013! WatchShop.ro peste 3000 de ceasuri cu discounturi speciale!

Principala zi in care s-au oferit discounturi exceptionale a fost 22 Noiembrie. Pentru ca aceasta zi s-a dovedit a fi un succes si pentru ca o parte din clienti si-au dorit discounturi si la alte produse fata de cele care au fost deja reduse, WatchShop. ro s-a gandit sa le mai ofere o a doua sansa celor care nu si-au gasit pe 22 produsele preferate in lista de discounturi speciale. continuă pe Adevărul

Black is Back - campanie Black Friday la Oktal, si pe 29 noiembrie 2013.

Magazinul online Oktal. ro a anuntat ca va organiza o a doua campanie de tip Black Friday in acest an, pe 29 noiembrie 2013 - aceasta fiind, de fapt, si ziua oficiala a Black Friday la nivel international. Multi clienti ne-au semnalat ca nu au inteles foarte clar cand este Black Friday in 2013, tinand cont de numeroasele zile alese de retaileri pentru a organiza campanii sub aceasta titulatura. Pentru ca Black Friday in Romania nu a fost atat de comprimat precum la nivel mondial, am decis .

Black Friday la AnveloSHOP: pana la 40% reducere la toate anvelopele!

AnveloSHOP. ro este primul magazin online de anvelope si jante care s-a alaturat programului de reduceri Black Friday. Incepand de Duminica, 29 noiembrie 2013, AnveloSHOP reduce preturile la toate anvelopele, cu pana la 40%.

Black Friday si in asigurari!.

Romanii au cumparat preponderent televizoare, telefoane, laptopuri, tablete si haine in aceasta campanie de Black Friday. Acum sunt invitati sa se si asigure! AstraOnline. ro, site-ul oficial de vanzari al Astra Asigurari, cea mai mare companie de profil din Romania, si-a anuntat campania de reduceri pentru Black Friday. Astfel, pe data de 29 noiembrie 2013, exclusiv pe site-ul companiei, clientii vor putea achizitiona politele de asigurare cu o reducere de 10%. Reprezentantii site-ului spun .

Black Friday, a doua etapa, isi numara magazinele: Oktal are o noua campanie

Magazinul Oktal a anuntat ca va organiza o a doua campanie de tip Black Friday in acest an, pe 29 noiembrie 2013. Aceasta este, pana la urma, ziua oficiala a Black Friday la nivel international.

Black Friday: Koyos promite reduceri de pana la 80% pe 29 noiembrie

Dupa o prima runda de Black Friday desfasurata pe 22 noiembrie, in care Koyos. ro a reusit sa onoreze peste 5. 000 de comenzi clientilor sai, Koyos. ro va aduce vineri, 29 noiembrie, o noua oferta.

Black Friday de doua ori la QuickMobile: dupa 12.000 de produse vandute vineri, incearca si saptamana aceasta

Campania Early Black Friday, desfasurata pe 22 noiembrie, a adus companiei QuickMobile vanzari de peste 1,2 milioane de euro. Cu peste 12. 000 de produse vandute, QuickMobile a depasit cu mult previziunile facute pentru campania din acest an, atat din punct de vedere al volumului de vanzare, cat si din punct de vedere al vizitatorilor.

Nou val de rezultate Black Friday: cu ce se lauda jucatori mari din piata

Ecourile editiei Black Friday de vineri, 22 noiembrie, nu s-au stins nici pe departe. Magazinele online si traditionale continua sa trimita informatii privind vanzarile din acest an, in timp ce curierii, pe alocuri cu greutate, alteori rapid,.

Nou val de rezultate Black Friday: cu ce se lauda jucatorii mari din piata

Ecourile editiei Black Friday de vineri, 22 noiembrie, nu s-au stins nici pe departe. Magazinele online si traditionale continua sa trimita informatii privind vanzarile din acest an, in timp ce curierii, pe alocuri cu greutate, alteori rapid,.

!!!! Nou val de rezultate Black Friday: cu ce se lauda jucatori mari din piata

Ecourile editiei Black Friday de vineri, 22 noiembrie, nu s-au stins nici pe departe. Magazinele online si traditionale continua sa trimita informatii privind vanzarile din acest an, in timp ce curierii, pe alocuri cu greutate, alteori rapid, continua.

Early Black Friday a adus vanzari de peste un milion de euro pentru QuickMobile

Campania Early Black Friday, desfasurata pe 22 noiembrie, a adus companiei QuickMobile vanzari de peste 1,25 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )