Libnet.ro
UNICEF

11:15

Black Friday de doua ori la QuickMobile: dupa 12.000 de produse vandute vineri, incearca si saptamana aceasta

Adevărul Adevărul,
Black Friday de doua ori la QuickMobile: dupa 12.000 de produse vandute vineri, incearca si saptamana aceasta

Campania Early Black Friday, desfasurata pe 22 noiembrie, a adus companiei QuickMobile vanzari de peste 1,2 milioane de euro. Cu peste 12. 000 de produse vandute, QuickMobile a depasit cu mult previziunile facute pentru campania din acest an, atat din punct de vedere al volumului de vanzare, cat si din punct de vedere al vizitatorilor. continuă pe Adevărul

Black Friday continua, iar magazinele introduc noi produse la reducere

Da, inca primesc mesaje de la prieteni despre anumite produse pe care sa si le cumpere de Black Friday, cu toate ca apreciez ca sunt de 3 ori mai putine ca anul trecut. S-a terminat Black Friday? Black Friday nu s-a incheiat, pentru unii ofertele se termina saptamana viitoare, vineri, pe 29 noiembrie, atunci cand incepe in Statele Unite. Pana acum nu am gasit prea multe produse cu adevarat interesante. Situatia nu s-a schimbat, iar multe din cele care [].

Exclusiv: o familie din Bucuresti a comandat DOUA masini pe Internet, de Black Friday

O familie din Bucuresti a comandat de Black Friday doua masini Dacia Logan de pe Internet, in cadrul campaniei Black Friday organizate de eMag. ro.

Exclusiv: o familie din Bucuresti a comandat DOUA masini pe Internet, de Black Friday

O familie din Bucuresti a comandat de Black Friday doua masini Dacia Logan de pe Internet, in cadrul campaniei Black Friday organizate de eMag. ro.

Black Friday la Orange tine pana pe 1 decembrie. Produse noi in fiecare zi

Orange da startul campaniei Black Friday toata saptamana care va fi exclusiv in magazinul online si va aduce sute de modele de produse cu reduceri de pana la 100% in perioada 22 noiembrie 1 decembrie.

eMAG a inregistrat comenzi de 23 de milioane de euro, de Black Friday

Retailerul online eMAG a anuntat, astazi, ca a primit, de Black Friday, comenzi pentru 250. 000 de produse in valoare totala de 23 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa.

E cineva online? Black Friday Live

E cineva online la ora asta? Dupa estimarile magazinelor online ar trebui sa fie cam 7 milioane de romani interesati de Black Friday, din care vreo 2 milioane de oameni online. Probabil din acest motiv unii dintre comercianti s-au hotarat sa inceapa de dimineata acest Black Friday. Si ce daca tu te-ai pregatit sa pierzi o noapte, ne vedem de dimineata spun paginile acestora. Oricum pentru abia 30 de minute dupa ora 00:00 magazinele online, o parte destul de mare [].

Early Black Friday a adus vanzari de peste un milion de euro pentru QuickMobile

Campania Early Black Friday, desfasurata pe 22 noiembrie, a adus companiei QuickMobile vanzari de peste 1,25 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa.

Black Friday Flanco: 3.600 de tablete si 3.500 de televizoare. Romanii au cumparat televizoare smart

Black Friday a venit si la Flanco, in magazinele fizice. Cele mai cautate produse au fost tabletele, televizoarele smart si ultrabook-urile. Stocurile au fost de trei ori mai mari fata de anul trecut.

Black Friday 2013: 4,2 milioane de romani cumpara produse la reduceri.

4,2 milioane de romani si-au exprimat intentia de a cumpara produse de Black Friday, arata un studiu al companiei Daedalus Millward Brown, realizat pentru eMag. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri In 2013, 7,4 milioane de romani sunt la curent cu desfasurarea evenimentului de shopping Black Friday, fata de 4,1 milioane de romani, cati stiau despre acest eveniment in 2012. In topul produselor pe care romanii vor sa le cumpere de Black Friday 2013 sunt .

Black Friday: Romanii au cumparat produse in valoare de 20 de milioane de euro in cateva ore

Principalele magazine online au vandut de produse de peste 20 milioane de euro in primele 12 ore de Black Friday. Mii de oameni au stat la cozi de la primele ore ale diminetii, dupa ce site-urile au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )