Libnet.ro
UNICEF

17:16

Black Friday evoMAG - 9.000 de produse vandute pana la ora 9 dimineata

Adevărul Adevărul,
Black Friday evoMAG - 9.000 de produse vandute pana la ora 9 dimineata

Black Friday / evoMAG a epuizat 65% din stocurile de produse de anul acesta. Stocul a fost suplimentat ieri cu 13. 000 de produse si pana la ora 9 au fost comandate deja 9. 000 de produse. continuă pe Adevărul

Black Friday evoMAG: televizoare cu reduceri mari si componente avantajoase. Google Nexus 4 - 1.400 de lei

Black Friday 2013 a venit la evoMAG cu reduceri la toate categoriile de produse. Tabletele au oferte interesante, telefoanele sunt si ele, dar aruncati un ochi si pe produsele de ingrijire personala sau din categoria mama si copilul.

Black Friday 2013 la eMAG: statisticile zilei - pana la ora 8 au fost cumparate patru masini in cateva minute

Oferte Black Friday: eMAG a deschis sesiunea de Black Friday 2013 de dimineata, iar pana la ora 8 avea comenzi in valoare de 31 de milioane de euro, potrivit blogului oficial al companiei.

(P) La Redoute Romania a pornit cu dreptul in campania de Black Friday si aduce reduceri de pana la -80% la toate produsele

Dupa cum bine stim Black Friday marcheaza debutul cumparaturilor de Craciun. Pentru al doilea an consecutiv LaRedoute. ro se pregateste de ziua reducerilor masive. Site-ul online de haine organizeaza Black Friday in.

Black Friday: Flanco a vandut 25.000 de produse in primele patru ore de la deschidere

Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri electroIT din Romania, a vandut 25. 000 de produse vandute pana la orele 10, cele mai cautate categorii de produse au fost tabletele, televizoarele smart si ultrabook-urile, pentru care Flanco s-a si pregatit.

Black Friday 2013 la eMAG: 60 de masini cumparate in patru ore. Doua Mercedes de 40.000 de euro

Oferte Black Friday: eMAG a deschis sesiunea de Black Friday 2013 de dimineata, iar pana la ora 8 avea comenzi in valoare de 31 de milioane de euro, potrivit blogului oficial al companiei.

Black Friday 2013: Ce produse isi doresc romanii la pret redus anul acesta

Telefoanele mobile au ajuns gadgeturile cele mai dorite de romani si se afla pe primul loc in topul preferintelor acestora atunci cand vine vorba de intentia de cumparare de Black Friday.

Black Friday 2013: Flanco a facut publica lista ofertelor de Black Friday

Flanco anunta ofertele de Black Friday, ce includ produse lansate in 2013, cu reduceri consistente, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT, evidentiate in topul preferintelor cumparatorilor.

S-a dat startul la reducerile de Black Friday: Ce magazine ofera produse la preturi avantajoase

Imbulzeala in magazine de la primele ore ale diminetii de Black Friday. Atat tinerii, cat si batranii au dat startul cumparaturilor de sarbatori, atrasi de reducerile si de peste 70 la suta. Cei mai mari.

Black Friday si in turism: agentiile fac reduceri de pana la 50% incepand de vineri

Agentiile de turism incep vineri, 22 noiembrie, reducerile de Black Friday, de pana la 50%, iar ofertele includ destinatii de vara in tara si strainatate, dar si pachete de Craciun si Revelion, pentru Valea Prahovei, Malta sau Laponia.

Cargus: Fenomenul Black Friday in Romania aduce cresteri in vanzari de pana la 200%

Expansiunea conceptului de Black Friday doboara recorduri anual atat in domeniul transportatorilor si firmelor de curierat, cat mai ales in randul retailerilor online sau cei traditionali, arata un studiu Cargus, unul dintre cei mai mari jucatori de pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )