Libnet.ro
UNICEF

00:07

Black Friday pentru joburi la cel mai mare targ de cariere online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday pentru joburi la cel mai mare targ de cariere online

Black Friday pentru joburi se va desfasura in perioada 30 octombrie - 12 noiembrie. Circa 5. 000 de joburi in IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Financiar-Bancar, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail si Turism sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

Black Friday pentru companii: magazinul care face orice pentru a fi relevant

Black Friday se transforma anual in diverse moduri, iar anul acesta a venit randul ca un retailer sa porneasca o campanie dedicata companiilor. Black Friday pentru companii este ultima gaselnita pe care un retailer roman din piata online o propune clientilor. Acesta a anuntat in urma cu o saptamana ca va avea trei runde de [].

Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri

Compania Lenovo a devenit relevanta in piata in momentul in care a pus mana pe divizia de sisteme a IBM, iar acum a mai facut o investitie importanta, scrie Playtech. ro.

Statul, obligat sa-i plateasca peste 30.000 de euro romanului care a descoperit cel mai mare tezaur de pe teritoriul tarii

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) si Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) vor plati o recompensa de peste 32. 000 de euro unui barbat care a descoperit in 2013, cu ajutorul unui detector de metale, peste 47. 000 de monede otomane din prima jumatate a secolului al XV-lea, acesta fiind cel mai mare tezaur recuperat de pe teritoriul Romaniei pana in prezent.

Reduceri eMAG espressoare. Preturi mici ca de Black Friday

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai avantajoase oferte si reduceri eMAG espressoare, in aceasta perioada.

Nu a mancat nimic de trei ani si poate sa moara oricand. Dar visul sau cel mai mare este acela de a ....

A fost diagnosticata de patru ani cu o boala genetica rara, iar de trei ani nu poate manca nimic. Stomacul si intestinele sale nu pot digera mancarea, asa ca este hranita printr-un tub introdus.

Ce nu ai voie sa faci duminica sub nicio forma. E considerat cel mai mare pacat!

Nu scrie nicaieri in Sfanta Scriptura conceret ce ai voie sa faci si ce nu, aici se gaseste doar urmatorul pasaj: Sase zile sa lucrati, iar ziua a saptea este ziua odihnei, adunare.

Black Friday pentru joburi la Angajatori de TOP Virtual

Timp de 2 saptamani, in perioada 30 octombrie 12 noiembrie se desfasoara cea de-a 10 editie a targului de cariera, Angajatori de TOP Virtual. Peste 140 de companii participa la eveniment, oferind aproximativ 5000 de joburi in industrii precum IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Financiar-Bancar, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail si Turism.

China are un Black Friday care face planeta invidioasa

Black Friday e in Romania pe 17 noiembrie, dar inainte de acest moment China are un eveniment cu adevarat imens. Black Friday va fi in aproape doua saptamani. Americanii au Black Friday in ultima vineri, la noi e putin mai devreme, pentru ca 1 decembrie e zi libera. In Romania, Black Friday se va desfasura mai ales pe 17 noiembrie, dar vor fi magazine care o vor tine o luna in reduceri si in diverse campanii. Totusi, nu vor putea fi comparate cu ce are China in loc de Black Friday, scrie Playtech. ro.

Black Friday 2017: Ce produse sa eviti sa cumperi

Black Friday 2017 este cea mai asteptata campanie de reduceri din timpul anului. Unii comercianti au dat deja startul reducerilor, insa la eMAG , Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie. Chiar daca la prima vedere pare ca tot ce este de vanzare in.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )