Libnet.ro
UNICEF

15:30

Blaga, despre demisia lui Baconschi: Uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia.

România Liberă România Liberă,
Blaga, despre demisia lui Baconschi: Uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a comentat, luni, inaintea sedintei BPN, scrisoarea de demisie a lui Teodor Baconschi din partid cu precizarea ca uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia, informeaza Mediafax. Intrebat inainte de sedinta BPN despre scrisoarea de demisie din PDL a lui Teodor Baconschi, Blaga a spus: Am vazut-o, am vazut si declaratiile domniei sale. Apreciez ca, iata, uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia. Intrebat despre postarea pe blog . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga, despre suspendarea lui Cristian Preda din PDL: Va avea timpul necesar sa analizeze limpede lucrurile

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit luni seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre suspendarea europarlamentarului Cristian Preda din partid pentru 6 luni de zile, precizand ca acesta va.

Vasile Blaga, despre suspendarea lui Cristian Preda din PDL: Va avea timpul necesar sa ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a spus, luni seara, ca europarlamentarul Cristian Preda va avea timp sa analizeze toate lucrurile dupa ce a fost suspendat din partid pentru 6 luni de zile, potrivit B1. ro. PDL se afla intr-un amplu proces de reconstructie al structurilor pentru ca ne asteapta un an greu, intr-un proces amplu de a ne prezenta strategiile in teritoriu. O serie de colegi, folosind retorica USL au criticat in mod repetat partidul, invocand diferite motive, cele mai multe calate .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )