Libnet.ro
UNICEF

00:07

Blaga: Participarea lui Basescu la Congresul PPE nu este motiv de suspendare, si Ponta stie asta.

România Liberă România Liberă,
Blaga: Participarea lui Basescu la Congresul PPE nu este motiv de suspendare, si Ponta stie asta.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE nu este un motiv de suspendare din functie a sefului statului, el precizand ca si premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, stie acest lucru, potrivit Mediafax. Intrebat in legatura cu declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora participarea lui Traian Basescu la Congresul PPE ar fi un motiv de suspendare din functie, Blaga a raspuns: Nu, si o stie si domnul Ponta. Aici . continuă pe România Liberă

Ponta: Participarea lui Basescu la PPE este in afara Constitutiei, dar nu-l suspendam pentru asta

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca participarea lui Traian Basescu la reuniunea PPE e in afara Constitutiei, dar USL nu-l va suspenda pentru acest lucru.

Barbu: Afirmatia premierului privind participarea presedintelui la Congresul PPE, culmea ...

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca afirmatia premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE reprezinta culmea ipocriziei, aratand ca Crin Antonescu trebuia suspendat cand era presedinte interimar, potrivit Mediafax. Referitor la declaratiile premierului Victor Ponta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru participarea la Congresul PPE, eu consider ca USL ar trebui mai .

Ponta: Participarea lui Basescu la Congres e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam ...

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar ca USL nu va declansa procedura de suspendare ca urmare a acestui fapt, potrivit Mediafax. Victor Ponta a declarat, intrebat fiind daca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE este motiv pentru o noua suspendare, ca acest gest al sefului statului nu este un motiv pentru suspendare, dar este un .

Dragnea, despre participarea lui Basescu la Congresul PPE: Asistam la banalizarea ...

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul PPE reprezinta cea mai mica incalcare a Constitutiei facuta de seful statului, el apreciind ca asistam la banalizarea raului, potrivit Mediafax. Eu cred ca e cea mai mica incalcare a Constitutiei pe care a facut-o Traian Basescu. Deja, in ceea ce-l priveste, asitam la banalizarea raului. Sigur ca nu e in regula, dar nu are de ce sa se mai fereasca. Pana la urma ii vin sefii .

Boc: Oare participarea lui Sarkozy la Congresul PPE de la Marsilia a fost rasplatita cu ...

Fostul premier Emil Boc a fost intrebat, miercuri, daca presedintele Traian Basescu ar putea fi suspendat pentru participarea la in Congresul PPE de la Bucuresti. El a raspuns: Oare participarea lui Sarkozy la Congresul PPE de la Marsilia de anul trecut a fost rasplatita cu suspendarea presedintelui?, scrie Mediafax. Hai sa fim seriosi! Cand e vorba de prezenta a 17 sefi de stat si de guvern, plus toata Comisia Europeana la Bucuresti, eu cred ca e un gest firesc, normal sa ai la intalnire .

Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE - in afara Constitutiei, dar nu justifica o noua suspendare

Participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European PPE) de la Bucuresti este in afara Constitutiei, dar nu reprezinta un motiv pentru o noua suspendare, a declarat, marti,.

Victor Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa nu constituie un motiv ca.

Blaga ii raspunde lui Ponta, care a spus ca il vor durea mainile la Congresul PPE: Sunt in Romania, vorbesc destul de bine romaneste

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, replicand unor afirmatii ale lui Victor Ponta, ca este in Romania, vorbeste destul de bine romaneste si doreste sa-si expuna punctele de vedere in limba romana, care este o limba oficiala a UE, relateaza Mediafax. Victor Ponta a declarat, marti, ca pe Vasile Blaga il vor durea mainile la Congresul PPE, de la cat va vorbi cu partenerii sai populari, el apreciind ca e greu cu translator.

Vasile Blaga, la Congresul PPE: Populismul este in crestere. Partidul Popular European, singura forta capabila de revigorare a Europei

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat in discursul care a marcat inceperea sesiunii plenare a Congresului PArtidului PopularEuropean PPE) la Bucuresti ca PPE este singura forta capabila sa duca la bun.

Blaga, despre lansarea candidatilor USL concomintent cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, miercuri dimineata, cum comenteaza organizarea de catre reprezentantii USL a lansarii candidatilor la parlamentare concomitent cu Congresul PPE, el raspunzand: Atata ii duce capul, atata fac, scrie Mediafax. Nu vreau sa comentez, atata ii duce capul, atata fac, a spus Blaga. El a facut aceasta declaratie pe holurile Parlamentului, la deschiderea lucrarilor Congresului PPE. USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )