Libnet.ro
UNICEF

00:07

Blestemul lui Serban Huidu, explicat de Carmen Harra! Iata ce solutie ii ofera!

ADPM ADPM,
Blestemul lui Serban Huidu, explicat de Carmen Harra! Iata ce solutie ii ofera!

Carmen Harra sustine ca nenorocirile care s-au abatut asupra lui Serban Huidu in ultimii ani tin de legea karmei si de datoriile pe care el trebuie sa le plateasca in prezent pentru greselile din trecut, chiar din vietile anterioare. Iata ce sfaturi ii ofera Harra lui Serban Huidu. Continue reading . continuă pe ADPM

Necazul nu vine niciodata singur! Iata prin cate evenimente tragice a trecut Serban Huidu in ultimii ani!

In ultimii ani, Serban Huidu este in mod evident urmarit de ghinioane la tot pasul. Este indeajuns a ne aminti accidentul grav de la ski, saptamanile petrecute in coma in spital, accidentul rutier mortal pe care apoi l-a provocat, moartea lui Toni Tecuceanu si a regizorului Eduardo Vasquez, episodul in care tatal lui a fost atacat si taiat pe fata in propriul retsaurant si, mai nou, tragica trecere in nefiinta a mamei sale. Continue reading .

Mama lui Serban Huidu, Daniela Sabina Ghencea, a fost inmormantata

Daniela Sabina Ghencea, mama lui Serban Huidu, va fi inmormantata in cursul zilei de miercuri, la cimitirul Glina, dupa ce trupul neinsufletit a fost depus, marti seara, la capela bisericii Sfantul Elefterie Mic, din cartierul Cotroceni, acolo unde apropiatii au venti sa-si ia ramas bun.

Mama lui Serban Huidu a murit la doar 58 de ani

Familia lui Serban Huidu a fost lovita de o noua tragedie. Mama fostului carcotas, Daniela Sabina Ghencea, a murit, la doar 58 de ani, rapusa de cancer.

Mama lui Serban Huidu a murit la 58 de ani

Familia lui Serban Huidu a fost lovita de o noua tragedie. Mama fostului carcotas, Daniela Sabina Ghencea, a murit la doar 58 de ani, dupa o lupta de cinci ani cu cancerul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )