Libnet.ro
UNICEF

16:30

Blue Monday - 18 ianuarie, desemnata cea mai deprimanta zi a anului 2016

Hotnews Hotnews,
 Blue Monday - 18 ianuarie, desemnata cea mai deprimanta zi a anului 2016

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzatoare datei calendaristice de 18 ianuarie, este considerata cea mai deprimanta zi a anului 2016 Blue Monday 2016), potrivit unei analize ce a fost realizata de psihologii din Marea Britanie, informeaza Mediafax citand Yahoo News. continuă pe Hotnews

De ce este ziua de 18 ianuarie considerata cea mai trista zi din acest an

Din cauza unor motive oarecum bizare, ziua de azi, un psiholog considera ca 18 ianuarie ar fi cea mai trista din acest an. V-ati gandit vreodata sa estimati care are fi cea mai trista zi dintr-un an folosindu-va de o formula? Nu? Ei bine,Cliff Arnall s-a gandit deja la asta. Cine eCliff Arnall? Conform celor [].

Veste proasta. Astazi este cea mai deprimanta zi din an

Astazi, 18 ianuarie, este cea mai proasta zi din an. Ea este cunoscuta in limbajul colocvial sub denumirea de Lunea albastra, scrie theladbible. com. Psihologul britanic Cliff Arnall sustine ca ziua de 18.

Astazi este cea mai deprimanta zi din an: cine a lansat conceptul de Lunea Albastra si ce putem face ca sa trecem peste zilele apasatoare

Astazi, 18 ianuarie, este considerata cea mai deprimanta zi din an, cunoscuta in toata lumea si ca Lunea Albastra. Dincolo de aceasta denumire nu se afla insa rezultatele unui studiu care arata ca oamenii sunt mai nefericiti astazi din motive medicale, ci explicatia este cu totul alta.

18 ianuarie in istorie: Rascoala lui Tudor Vladimirescu. Averea PCR intra in patrimoniul statului

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 18 ianuarie .

Cea mai geroasa iarna in Dolj a fost in 1954. Marele viscol a adus un strat de zapada de 5 metri

Cea mai grea iarna in judetul Dolj a afost in anul 1954, zapada ajungand si la cinci metri. Atunci au fost aduse primele masini speciale de deszapezire de la o uzina din URSS.

Cea mai mare telecomanda TV din lume

Doi indieni au intrat in Cartea Recordurilor la un capitol mai putin obisnuit. Fratii Suraj Kumar Meher si Rajesh Kumar Meher au construit cea mai mare telecomanda TV din lume. Telecomanda, ce masoara nu mai.

18 ianuarie, cea mai groaznica zi din an

Nu doar ca e luni, dar psihologii sustin ca este cea mai groaznica zi din an. Denumita generic Lunea trista, se pare ca data de 18 ianuarie vine, de obicei, cu vreme rea, datorii din perioada sarbatorilor si .

Horoscop zilnic, 18 ianuarie. Vesti proaste pentru Berbeci

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016. Nativii din mai multe zodii vor avea azi discutii aprinse cu prietenii, rudele sau partenerii de viata, scrie adevarul. ro. Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Berbecul munceste din.

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Racii simt ca muncesc in zadar

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016. Nativii din mai multe zodii vor avea azi discutii aprinse cu prietenii, rudele sau partenerii de viata.

HOROSCOP 18 ianuarie: Pestii incheie parteneriate de succes. Afla previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP 18 ianuarie: Pestii incheie parteneriate de succes, iar varsatorii incep afaceri noi. Afla previziunile pentru zodia ta Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )