Libnet.ro
UNICEF

06:45

Board-ul SIF Moldova a primit un nou mandat la conducerea societatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Board-ul SIF Moldova a primit un nou mandat la conducerea societatii

Claudiu Doros devine presedinte-director genaral al SIF-ului Actionarii SIF Moldova SIF2) i-au ales pe Costel Ceocea, Horia Ciorcila, Claudiu Liviu Doros, Catalin Jianu Dan Iancu si Octavian Claudiu Radu ca membri ai board-ului societatii pentru pentru o perioada de patru ani, incepand cu data de 5 aprilie 2021 si pina la data de 5 aprilie 2025, se arata intr-un comunicat al societatii remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

IN A DOUA ETAPA A PROGRAMULUI DE RASCUMPARARE SIF Moldova va achizitiona cel mult 7,5 milioane de actiuni

Consiliul de Administratie al SIF Moldova SIF2) a decis, in adunarea din 26 ianuarie, prelungirea pana la 3 martie a duratei de realizare a celei de-a doua etape a programului de rascumparare de actiuni proprii, fata de 26 februarie care era termenul initial, precum si cresterea numarului de titluri ce vor fi achizitionate de la patru milioane la 7,5 milioane, se arata intr-un comunicat al societatii remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti.

Italia. Premierul Giuseppe Conte si-a depus demisia cu gandul la un nou mandat

Premierul italian Giuseppe Conte si-a depus demisia marti si spera sa primeasca din partea presedintelui un nou mandat, al patrulea in decurs de trei ani.

Giuseppe Conte si-a depus demisia si spera sa primeasca un nou mandat

Prim-ministrul italian Giuseppe Conte si-a depus demisia astazi si spera sa primeasca din partea presedintelui un nou mandat, al patrulea in decurs de trei ani.

Conservatorul Marcelo Rebelo de Sousa, presedintele Portugaliei, a castigat un nou mandat

Conservatorul Marcelo Rebelo de Sousa, presedintele Portugaliei si candidat pentru un nou mandat, a castigat alegerile prezidentiale de duminica, primind 60,7% din voturile exprimate, nefiind astfel nevoie de un al doilea tur, potrivit TVE.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )