Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bobby Paunescu, afaceri cu a patra companie eoliana din China.

România Liberă România Liberă,
Bobby Paunescu, afaceri cu a patra companie eoliana din China.

Luni, 25 noiembrie, incepe vizita oficiala, in Romania, a premierului chinez, Li Keqiang, acesta fiind insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri. In contextul vizitei vor fi semnate mai multe documente de cooperare bilaterala in domeniile energiei printre care se numara si acordul dintre compania China Ming Yang Wind Power Group Limited si firma condusa de Bobby Paunescu, Romanian Paunescu Corporation. Acordul vizeaza realizarea unor investitii in centrale . continuă pe România Liberă

O companie eoliana din SUA, amendata cu 1.000.000 de dolari pentru moartea unor pasari

Divizia de energie eoliana a companiei Duke Energy din SUA a acceptat plata unei amenzi de un milion de dolari, din cauza mortii unor pasari protejate, in cadrul primului caz de acest tip instrumentat de.

Cine e MINGYANG Wind Power Group, compania de energie care a semnat un contract cu firma lui Bobby Paunescu in prezenta premierilor Romaniei si Chinei

MINGYANG Wind Power, compania care a semnat un contract cu firma lui Bpbby Paunescu in cadrul forumului romano-chinez, este una din cei mai mari zece producatori de turbine eoliene din lume si este listata la New York. Bobby Paunescu este cunoscut pentru implicarea in productia de filme si participarea in actionariatul B1 TV.

Bobby Paunescu a semnat singurul contract privat in timpul vizitei premierului Chinei in Romania

Romania si China au stabilit luni mai multe acorduri de colaborare pentru diferite domenii de activitate, in valoare de 8,5 miliarde de euro. Printre altele, s-a semnat un acord pentru infiintarea in comun a unui.

Carnea de porc s-ar putea scumpi din cauza cererii din China.

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) si institutia similara din China vor semna, cu prilejul vizitei premierului Li Keqiang in Romania, doua protocoale ce vizeaza exporturi de carne de porc congelata si de bovine pentru reproductie. Potentialele comenzi ale companiilor din China ar urma sa mareasca cererea de carne de porc, in conditiile in care, de la 1 ianuarie 2014, piata comunitara se va deschide livrarilor de carne de porc din Romania. Acestea .

Un hot de telefoane din China i-a trimis proprietarului furat lista de 1.000 de contacte scrisa pe hartie

Un hot de telefoane a copiat cu multa rabdare pe 11 coli de hartie o lista lunga de contacte inregistrate intr-un iPhone pe care l-a furat, dupa care le-a trimis prin posta proprietarului sau, transmite Mediafax, care citeaza agentia de presa China Noua.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )