Libnet.ro
UNICEF

13:00

Boc cere demisia lui Victor Ponta: Victoria lui Iohannis este a dreptei, a romanilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Boc cere demisia lui Victor Ponta: Victoria lui Iohannis este a dreptei, a romanilor

Prim-ministrul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, arata fostul premier Emil Boc, citat de RFI. Acesta a adaugat ca victoria lui Klaus Iohannis este o victorie a democratiei romanesti. continuă pe Wall-Street Ro

Primarul Clujului, Emil Boc, cere demisia lui Victor Ponta. in conditiile in care poporul ti-a zis un Nu atat de categoric

Alegerei prezidentiale 2014. Primarul Clujului, Emil Boc, considera ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale.

Aproximativ 50 de timisoreni s-au adunat in Piata Operei pentru a cere demisia premierului Victor Ponta. Urmatoarea intalnire: vineri la ora 18.00

Rezultatul alegerilor prezidentiale in care Klaus Iohannis l-a invins categoric pe Victor Ponta nu este suficient pentru cei 50 de timisoreni care au iesit luni seara sa protesteze in centrul Timisoarei. Manifestantii au cerut demisia lui Victor Ponta si Teodor Melescanu pentru modul dezastruos in care au fost organizate alegerile in diaspora.

ACL Cluj cere demisia lui Victor Ponta: Nu vrem o noua revolutie. Oamenii din strada nu vor pleca acasa

Copresedintele ACL Cluj, Daniel Buda, cere demisia lui Victor Ponta pentru modul in care a organizat alegerile in disapora. Nu vrem o noua revolutie, pentru ca sunt convins ca oamenii nu vor pleca acasa pana cand Ponta nu va pleca acasa.

Constanta: Peste 100 de persoane cer demisia lui Victor Ponta, Radu Mazare si Teodor Melescanu

Peste 100 de persoane protesteaza, luni seara, in Constanta, solicitand demisia premierului Victor Ponta, a ministrului de Externe Teodor Melescanu si a primarului Radu Mazare, relateaza HotNews. Oamenii, in.

Ultimul episod din Las Fierbinti, cea mai mare audienta din sezonul sase: serialul Pro TV, peste interviurile cu Victor Ponta si Klaus Iohannis

Las Fierbinti a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon, clasandu-se pe primul loc in fata interviurilor oferite de Victor Ponta la Antena 3 si de Klaus Iohannis la Digi24. Pe durata episodului in care Giani dorea sa faca nunta cu Geanina, Kanal D si-a asigurat un loc in primele trei pozitii.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum sunt pozitionati pe buletinul de vot cei doi candidati, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Specimenul de buletin de vot pentru turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale, ce se desfasoara duminica, 16 noiembrie 2014, arata asezarea in pagina a celor doi candidati - Victor Ponta si Klaus Iohannis. Aceasta coincide cu orientarea lor politica - de stanga sau de dreapta.

Cum si-au cunoscut sotiile Victor Ponta si Klaus Iohannis

Victor Ponta si Klaus Iohannis se lupta maine seara pentru fotoliul de presedinte. Odata cu alegerile, vom afla si cine va fi prima doamna a tarii. Pana atunci, iata cum le-au cunoscut candidatii la functia suprema in stat pe cele care le-au devenit sotii.

Sfatul fostului premier, Emil Boc, pentru Victor Ponta: Ar trebui sa isi dea demisia

Premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, sustine, potrvit RFI, fostul premier Emil Boc, mentionand ca victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

Ion Cristoiu: Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia pentru dezastrul votului din strainatate

Dupa victoria surprinzatoare si categorica obtinuta de Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta, analistii politici se grabesc sa comenteze cauzele acestui rezultat atipic. in acest context, Ion Cristoiu.

UPDATE Circa 800 de bucuresteni au marsaluit in Capitala pentru a cere demisia guvernului Ponta. Manifestantii au strigat langa sediul ACL: Nu va bucurati, ca voi o sa urmati!

Circa 800 de bucuresteni au marsaluitluni seara in Capitala pentru a cere demisia guvernului Ponta. DNA, vine sa va ia, PSD, ciuma rosie, Ponta, nu uita, esti mai rau ca Ebola, Demisia, demisia, Solidaritate, solidaritate, au fost cateva din lozincile auzite in strada. Mitingul s-a incheiat in fata guvernului, protestatarii cerand inca o data demisia guvernului Ponta.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )