Libnet.ro
UNICEF

19:45

Constanta: Peste 100 de persoane cer demisia lui Victor Ponta, Radu Mazare si Teodor Melescanu

B1 B1,
Constanta: Peste 100 de persoane cer demisia lui Victor Ponta, Radu Mazare si Teodor Melescanu

Peste 100 de persoane protesteaza, luni seara, in Constanta, solicitand demisia premierului Victor Ponta, a ministrului de Externe Teodor Melescanu si a primarului Radu Mazare, relateaza HotNews. Oamenii, in. continuă pe B1

Noi proteste in Bucuresti si Constanta. Oamenii cer demisia lui Melescanu de la MAE si a Guvernului Ponta

Sute de oameni au iesit, din nou, in strada, luni seara, pentru a protesta fata de felul in care au fost organizate alegerile in diaspora. Oamenii cer demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu.

Noi proteste in Bucuresti si Constanta. Oamenii cer demisia lui Melescanu de la MAE

Sute de oameni au iesit, din nou, in strada, luni seara, pentru a protesta fata de felul in care au fost organizate alegerile in diaspora. Oamenii cer demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu.

Aproximativ 50 de timisoreni s-au adunat in Piata Operei pentru a cere demisia premierului Victor Ponta. Urmatoarea intalnire: vineri la ora 18.00

Rezultatul alegerilor prezidentiale in care Klaus Iohannis l-a invins categoric pe Victor Ponta nu este suficient pentru cei 50 de timisoreni care au iesit luni seara sa protesteze in centrul Timisoarei. Manifestantii au cerut demisia lui Victor Ponta si Teodor Melescanu pentru modul dezastruos in care au fost organizate alegerile in diaspora.

Peste 100 de ani, Republica Moldova ar putea ramane fara sate

Republica Moldova ar putea ramane fara sate peste 100 de ani, daca ritmurile avansate de diminuare a populatiei in mediul rural vor ramane constante. Un studiu recent, al Comisiei Nationale pentru Populatie si Dezvoltare arata ca, in ultimul deceniu, cauzele care duc la scaderea populatiei de la sate au ramas aceleasi: imbatranirea, scaderea natalitatii si migratia interna si externa.

Patronatele din turism: Cresterea cotei unice ar trimite in somaj peste 100.000 de oameni

Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc: O crestere a cotei unice ar trimite in somaj peste 100. 000 din cei 160. 000 de angajati din turism. Din platitori de taxe la buget, acestia se vor transforma in asistati sociali .

Blaga: ii cer demisia lui Ponta pentru modul execrabil in care a organizat alegerile

Copresedintele ACL Vasile Blaga a declarat, duminica noaptea, ca-i cere demisia actualului premier, Victor Ponta, pentru modul execrabil in care a organizat alegerile.

Clujenii cer demisia lui Ponta. O noua manifestatie in seara aceasta

Clujenii vor iesi din nou in strada, de data aceasta, pentru a cere demisia Guvernului Ponta pentru umilinta adusa tuturor romanilor. Protestul incepe la ora 19. 00, in Piata Unirii.

Boc cere demisia lui Victor Ponta: Victoria lui Iohannis este a dreptei, a romanilor

Prim-ministrul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, arata fostul premier Emil Boc, citat de RFI. Acesta a adaugat ca victoria lui Klaus Iohannis este o victorie a democratiei romanesti.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )