Libnet.ro
UNICEF

08:15

Bogdan Aurescu: Am propus o strategie a NATO cu doua brate pentru vecinatatea estica si cea sudica

Antena3 Antena3,
Bogdan Aurescu: Am propus o strategie a NATO cu doua brate pentru vecinatatea estica si cea sudica

Ministrul Bogdan Aurescu a declarat ca a propus, la reuniunea din Turcia, o strategie a NATO cu doua brate care sa vizeze vecinatatea estica si cea sudica, pornind de la constatarea ca este nevoie ca regiunea. continuă pe Antena3

Aurescu a propus o strategie a NATO cu doua brate, vizand vecinatatile est-sud

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a propus, la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic din cadrul ministerialei de externe NATO din Antalya , o strategie coerenta si integrata a NATO, cu doua brate, care sa vizeze atat vecinatatea estica, cat si pe cea sudica.

Bogdan Aurescu a propus o noua strategie NATO la reuniunea din Turcia

Ministrul Bogdan Aurescu a declarat ca a propus, la reuniunea din Turcia, o strategie a NATO cu doua brate care sa vizeze vecinatatea estica si cea sudica, pornind de la constatarea ca este nevoie ca regiunea Marii Negre sa fie mai ferm asezata pe harta strategica a Aliantei, relateaza Mediafax.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a evidentiat contributia Romaniei la indeplinirea obiectivelor NATO in Afganistan

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a evidentiat contributia Romaniei la indeplinirea obiectivelor NATO in Afganistan, in cadrul unei reuniuni ce are loc in Turcia, transmite Ministerul intr-un.

Bogdan Aurescu: Riscurile de securitate cibernetica sunt in crestere. Este necesara intarirea colaborarii si schimbul de informatii intre statele din regiune

Ministrul Bogdan Aurescu a declarat, luni, in cadrul Summit-ului Regoonal pentru Securitate Cibernetice care are loc la Bucuresti, ca este necesara intarirea colaborarii si a schimbului de informatii intre.

Ce spune Bogdan Aurescu despre summit-ul de la Riga

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, marti, ca este de datoria UE ca la summitul Parteneriatului Estic de la Riga sa ofere o perspectiva europeana Republica Moldova, Georgiei si Ucrainei, state care doresc sa devina parte a Uniunii, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )