Libnet.ro
UNICEF

06:45

Bogdan Chirieac, dupa ce Rovana Plumb a fost audiata in Parlamentul European: E o executie

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac, dupa ce Rovana Plumb a fost audiata in Parlamentul European: E o executie

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a decis sa ii invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnati din partea Romaniei, respectiv a Ungariei, la o. continuă pe Antena3

Rovana Plumb, probleme in Parlamentul European. SiegfriedMuresan (PNL): PSD-ista, invitata la o audiere exceptionala in privinta informatiilor contradictorii din declaratia de avere

Comisia Juridica JURI) din Parlamentul European a invitat-o pe Rovana Plumb,propusa comisar european,la o audiere exceptionalaca urmare a informatiilor contradictorii din declaratiile sale.

Rares Bogdan, despre sansele Rovanei Plumb de a deveni comisar european: Liviu Dragnea apare pe prima pagina din ziarul Bild, sub titlul Aceasta captura ii va crea probleme Ursulei von der Leyen (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca Rovana Plumb nu are sanse sa ajunga comisar european si ca Ursula von der Leyen, viitoarea sefa a Executivului comunitar, s-ar putea vedea in situatia ca echipa.

Comisarul desemnat al Romaniei, Rovana Plumb, luat la intrebari in Parlamentul European

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a decis sa ii invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnati din partea Romaniei, respectiv a Ungariei, la o .

Siegfried Muresan: Rovana Plumb nu a obtinut unda verde a Comisiei Juridice a PE pentru a deveni comisar european. Urmeaza o audiere exeptionala

Europarlamentarul PNL Siegfrid Muresan a anuntat ca Rovana Plumb nu a primit aprobare din partea Comisiei Juridice a Parlametului European pentru a deveni comisar european pe Transporturi. Comisia juridica din Parlamentul European i-a cerut Rovanei Plumb explicatii suplimentare cu privire la diferentele care apar in declaratiile de avere.

Rovana Plumb, invitata la o audiere exceptionala in comisia juridica a Parlamentului European. Siegfried Muresan: in acest moment, Rovana Plumb face Romania de ras

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca Rovana Plumb, propusa comisar european, a fost invitata la o audiere exceptionala in Comisia Juridica a Parlamentului European ca urmare a informatiilor contradictorii din declaratia sa de avere.

Victor Ponta: Rovana Plumb e foarte atasata de cine e sef. Daca esti sef, e si Rovana cu tine (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Rovana Plumb, propusa pentru postul de comisar pe Transporturi, in viitorul Executiv european, este foarte.

Rovana Plumb, invitata joi la o audiere extraordinara in comisia europarlamentara JURI

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a decis sa ii invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnati din partea Romaniei, respectiv a Ungariei, la o audiere extraordinara, au declarat miercuri, surse de la Bruxelles, informeaza Agerpres.

Tragedie in judetul Giurgiu! O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un sofer grabit

O femeie de 68 de ani din localitatea Daia, judetul Giurgiu, care circula ca pieton pe marginea DN 41, a murit, marti, dupa ce a fost prinsa sub un autoturism al carui sofer nu a adaptat viteza si a pierdut.

E incredibil ce i s-a intamplat unei femei dupa ce a fost la salon sa-si faca manichiura. Ar fi putut sa-si piarda degetul sau chiar bratul

O femeie a trait un adevarat cosmar dupa ce a fost la salon sa-si faca manichiura si a fost infectata cu o bacterie ce afecteaza pielea. Jayne Sharp a fost la un salon din Tennessee, iar cand s-a.

Parca a imbatranit cu 10 ani! Primele declaratii si imagini cu Catalin Botezatu, dupa ce a fost operat

Catalin Botezatu a fost operat la colon, in urma cu putin timp, in Istanbul. Creatorul de moda s-a intors in Romania, duminica, in mare secret. Ai mai jos primele declaratii si imagini cu designerul. Catalin Botezatu, primele declaratii si imagini, dupa ce a fost operat Juratul de la Bravo, ai stil! a descoperit in luna .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )