Libnet.ro
UNICEF

15:01

BOGDAN CHIRITOIU: PIB-ul nostru e un pic mai bun decat al majoritatii statelor in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BOGDAN CHIRITOIU: PIB-ul nostru e un pic mai bun decat al majoritatii statelor in acest an

ACTUALIZARE - Chiritoiu: Era un risc real sa ne trezim, la inceputul pandemiei, cu masuri panicarde precum inghetarea preturilor, care ar fi dus la o catastrofa, la situatia din comunism, cine isi mai aminteste, cu lipsa de alimente si cozi la magazine. --- *ACTUALIZARE - Chiritoiu: Cel mai avansat program in Romania este INM Invest --- *ACTUALIZARE - Bogdan Chiritoiu: Masurile sunt similare cu ce au facut alte state membre. --- Bogdan Chiritoiu, Presedintele Consiliului Concurentei a declarat astazi, in cadrul unei videoconferintei organizata cu ocazia lansarii Raportului Evolutia concurentei in sectoare cheie - 2020, ca PIB-ul Romaniei este putin mai bun decat al majoritatii statelor din Uniunea Europeana in acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Reteaua de transport principal a agentului termic din Capitala, de trei ori mai proasta decat acum 3 ani

Nicusor Dan a declarat, cu privire la sistemul de termoficare ca, reteaua principala de transport a agentului termic este de trei ori mai proasta decat in urma cu trei ani. Primarul general al Capitalei a adaugat ca tot ce putem sa facem in aceasta situatie pe care am primit-o este sa avem cel mai bun raspuns, adica interventia cea mai rapida care se poate, si o comunicare cat mai buna cu cetatenii.

Virgil Popescu: Romgaz are o capacitate de finantare poate chiar mai mare decat a Petrom

Romgaz este suficient de solvabila pentru a achizitiona participatia detinuta de americanii de la Exxon in proiectul Neptun Deep din Marea Neagra, considera ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, Virgil Popescu. Acesta a spus miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Romgaz are o capacitate de finantare poate chiar mai mare decat a OMV Petrom. in opinia ministrului, Romgaz se poate implica in mai multe investitii si nu va renunta la unele dintre cele deja anuntate.

Povestea reala care a inspirat Lolita e chiar mai socanta decat pelicula de succes

Romancierul Vladimir Nabokov a scris Lolita in anul 1955, iar sursa lui de inspiratie a fost povestea de viata a adolescentei Sally Horner, care se dovedeste a fi chiar mai dramatica decat au fost romanul si filmul.

Cei mai mari ghetari din Groenlanda s-ar putea topi mai repede decat se astepta (studiu)

Cei mai mari trei ghetari din Groenlanda, care contin suficienta apa pentru a creste nivelul marii cu mai mult de un metru, s-ar putea topi mai repede decat cele mai alarmiste previziuni estimate, potrivit unui studiu publicat marti si citat de AFP.

Protectia high-tech mai tare decat orice masca impotriva COVID-19

Numerosi designeri au facut din pandemie o ocazie sa creeze produse care sa indeplineasca nevoile de protectie impotriva coronavirus si au facut-o in moduri cat mai bizare. in.

RAPORT MMB: Crestere a serviciilor medicale de 9,7%, o valoare de 3 ori mai mare decat rata inflatiei

Potrivit celui mai recent raport MMB, realizat la nivel global intreruperile in furnizarea serviciilor medicale si schimbarea modelelor de lucru ca urmare a crizei sanitare COVID-19 vor avea un impact major in beneficiile medicale, atat din perspectiva costurilor dar si asupra modului in care beneficiile medicale sunt acordate de angajatori, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

De ce sa tii cont daca vrei sa faci din gatit mai mult decat o necesitate

Daca in ultima perioada deja ai invatat pe de rost meniurile unor restaurante care livreaza mancare la domiciliu, e timpul sa faci o schimbare, mai ales daca esti oarecum tentat de ideea de a gati, dar nu ai reusit sa te mobilizezi pana in prezent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )