Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bogdan Diaconu, liderul PRU:il asteptam pe Victor Ponta sa vina in partid.E cel mai bun premier de la I.C. Bratianu incoace pe care l-a avut Romania

Adevărul Adevărul,
Bogdan Diaconu, liderul PRU:il asteptam pe Victor Ponta sa vina in partid.E cel mai bun premier de la I.C. Bratianu incoace pe care l-a avut Romania

Bogdan Diaconu, presedintele partidului Romania Unita, il asteapta pe Victor Ponta in partidul sau, dupa ce ieri, Marius Manolache, finul lui Ponta, si Mirel Palada, fostul puratotr de cuvant al Guvernului Ponta, s-au inscris in PRU. continuă pe Adevărul

Bogdan Diaconu, liderul PRU: il asteptam pe Victor Ponta sa vina in partid. E cel mai bun premier pe care l-a avut Romania de la I.C. Bratianu incoace

Bogdan Diaconu, presedintele partidului Romania Unita, il asteapta pe Victor Ponta in partidul sau, dupa ce ieri, Marius Manolache, finul lui Ponta, si Mirel Palada, fostul puratotr de cuvant al Guvernului Ponta, s-au inscris in PRU.

Finul lui Victor Ponta a demisionat din PSD: Acesta s-a inscris imediat in alt partid (FOTO)

Deputatul Marius Manolache, fin al lui Victor Ponta, si-a anuntat demisia din Partidul Social Democrat. Acesta s-a inscris imediat in Partidul Romania Unita condus de Bogdan Diaconu. Liderul PRU.

Continua exodul oamenilor lui Ponta din PSD: Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului, s-a alaturat PRU, formatiune condusa de Bogdan Diaconu

Fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, Mirel Palada, unul dintre cei mai apropiati oameni ai fostului premier, a anuntat ca trece in tabara lui Bogdan Diaconu, presedintele Partidului.

Finul lui Victor Ponta a demisionat din PSD. in ce partid s-a inscris

Finul lui Victor Ponta, deputatul Marius Manolache, a demisionat din PSD si s-a inscris in Partidul Romania Unita, condus de Bogdan Diaconu, trecut si el prin PSD.

isi face Victor Ponta un nou partid?

Victor Ponta se bucura in continuare de un nivel ridicat de popularitate, conform celor mai recente sondaje. in acest context, scrie stiripesurse. ro, exista o varianta de lucru in care Victor Ponta.

Victor Ponta contesta ordinul de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor

Fostul premier Victor Ponta contesta revocarea ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor, a anuntat Ministerul Educatiei. Am primit marti, plangerea prealabila a domnului Ponta,.

Victor Ponta il ironizeaza pe Dacian Ciolos: Pe cine l-a propus ca ministru al Fondurilor Europene

Fostul premier Victor Ponta ii face, pe pagina sa de Facebook, o propunere lui Dacian Ciolos pentru a fi numit in Guvern ca ministru al Fondurilor Europene. Ponta il recomanda actualului.

Sa traducem din Victor Ponta

Vorbe in vant? Manipulare? Confuzia maniei grandorii? Miza politica? Despre ce a vorbit, totusi Victor Ponta? Dupa declaratiile recente ale fostului premier, iuresul dezbaterilor emotionale s-a pornit in forta, cu stindardul disaporei in frunte.

Victor Ponta a cerut instantei revocarea ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor

Avocatii lui Victor Ponta au formulat o plangere prealabila pentru anularea ordinului de ministru al Educatiei din 1 august prin care i s-a retras titlul de doctor pe motiv ca teza nu a respectat standardele de etica a cercetarii stiintifice si este.

Victor Ponta a cerut instantei sa revoce ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor

Avocatii lui Victor Ponta au formulat o plangere prealabila pentru anularea ordinului de ministru al Educatiei din 1 august prin care i s-a retras titlul de doctor. Plangerea prealabila a ajuns la Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si urmeaza sa fie solutionata de instanta de judecata, arata News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3951 seconds )