Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru mita de un milion de euro! Decizie definitiva

Antena3 Antena3,
Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru mita de un milion de euro! Decizie definitiva

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Bogdan Olteanu a fost coondamnat la 5 ani de inchisoare, in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. continuă pe Antena3

Bogdan Olteanu, condamnat la inchisoare chiar de ziua lui. Fostul viceguvernator al BNR merge dupa gratii

In 2016 inalta Curte de Casatie si Justitie decidea arestarea preventiva impotriva fostului viceguvernator al bancii centrale Bogdan Olteanu pentru 16 zile. Hotararea era definitiva. Initial, instanta decisese arestarea la domiciliu impotriva sa. El era acuzat de trafic de influenta in 2008, cand Olteanu era presedinte la Camera Deputatilor. Bogdan Olteanu acuzat de coruptie, din .

UPDATE Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare - decizie definitiva

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Bogdan Olteanu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de DNA ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti si este definitiva.

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare chiar de ziua sa

Bogdan Olteanu va ajunge dupa gratii in cursul zilei de joi, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Decizia magistratilor este definitiva.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv, azi, de Curtea de Apel Bucuresti, la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, conform Agerpres.

Ce inseamna trafic de influenta, infractiunea care i-a adus lui Bogdan Olteanu 5 ani de inchisoare cu executare

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si fost presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. El s-a.

Fostul director al CNAS Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare, luni, pentru luare de mita in forma continuata. in prima instanta acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Fostul presedinte sud-coreean Lee Myung-bak, condamnat definitiv la 17 ani de inchisoare pentru coruptie

Curtea Suprema sud-coreeana, cea mai inalta instanta juridica a tarii, a confirmat joi condamnarea pentru coruptie la 17 ani de inchisoare a fostului presedinte Lee Myung-bak, 78 de ani, informeaza AFP citata de Agerpres.

SUCEAVA Un agent de politie a fost condamnat la inchisoare pentru mai multe infractiuni

Curtea de Apel Suceava a dispus condamnarea definitiva la inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu si alte infractiuni in cazul unui fost agent de politie, alaturi de alti patru inculpati care au primit pedepse cu suspendare pentru mai multe infractiuni, a informat, miercuri, Biroul de presa al DGA, citat de Agerpres.

Bogdan Olteanu, al 3-lea presedinte al Camerei Deputatilor condamnat la inchisoare

Bogdan Olteanu, condamnat joi la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, este cel de-al treilea sef al Camerei Deputatilor care ajunge in spatele gratiilor, lista fiind completata de Liviu Dragnea si Adrian Nastase. in cazul celui de-al patrulea, Valeriu Zgonea, condamnarea la inchisoare nu este definitiva, potrivit g4media.

Bogdan Olteanu, fost viceguvernator BNR, condamnat la 5 ani inchisoare cu executare

Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor si viceguvernator BNR, a fost condamnat defin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )