Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare chiar de ziua sa

Adevărul Adevărul,
Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare chiar de ziua sa

Bogdan Olteanu va ajunge dupa gratii in cursul zilei de joi, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Decizia magistratilor este definitiva. continuă pe Adevărul

Bogdan Olteanu, condamnat la inchisoare chiar de ziua lui. Fostul viceguvernator al BNR merge dupa gratii

In 2016 inalta Curte de Casatie si Justitie decidea arestarea preventiva impotriva fostului viceguvernator al bancii centrale Bogdan Olteanu pentru 16 zile. Hotararea era definitiva. Initial, instanta decisese arestarea la domiciliu impotriva sa. El era acuzat de trafic de influenta in 2008, cand Olteanu era presedinte la Camera Deputatilor. Bogdan Olteanu acuzat de coruptie, din .

Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru mita de un milion de euro! Decizie definitiva

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Bogdan Olteanu a fost coondamnat la 5 ani de inchisoare, in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii.

UPDATE Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare - decizie definitiva

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Bogdan Olteanu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de DNA ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti si este definitiva.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv, azi, de Curtea de Apel Bucuresti, la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, conform Agerpres.

Bogdan Olteanu s-a predat la IPJ Dambovita. Fostul viceguvernator al BNR, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si fost presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. El s-a predat, joi, la sediul IPJ Dambovita.

Ce inseamna trafic de influenta, infractiunea care i-a adus lui Bogdan Olteanu 5 ani de inchisoare cu executare

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si fost presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. El s-a.

Bogdan Olteanu, fost viceguvernator BNR, condamnat la 5 ani inchisoare cu executare

Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor si viceguvernator BNR, a fost condamnat defin.

Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare: Fostul viceguvernator al BNR s-a predat la Politie

UPDATE, 29 octombrie, ora 12. 20 -Bogdan Olteanu s-a predat la Inspectoratul de Polititie Judetean Dambovita pentru a fi incarcerat, au anuntat reprezentantii Politiei. La data de 29 octombrie a. c.

Bogdan Olteanu, al 3-lea presedinte al Camerei Deputatilor condamnat la inchisoare

Bogdan Olteanu, condamnat joi la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, este cel de-al treilea sef al Camerei Deputatilor care ajunge in spatele gratiilor, lista fiind completata de Liviu Dragnea si Adrian Nastase. in cazul celui de-al patrulea, Valeriu Zgonea, condamnarea la inchisoare nu este definitiva, potrivit g4media.

Instanta a dispus confiscarea milionului de euro luat mita de Bogdan Olteanu de la Sorin Ovidiu Vintu pentru numirea lui Liviu Mihai guvernator in Delta Dunarii

Curtea de Apel Bucuresti CAB) care a decis definitiv condamnarea la 5 ani de inchisoare a fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a mentinut dispozitiile sentintei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )