Libnet.ro
UNICEF

21:00

O bomba a fost descoperita intr-un autocar ce efectua o cursa de la Praga spre Varna. Autocarul este al unei firme din Romania, iar la bord erau inclusiv romani. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot terorist islamist

Hotnews Hotnews,
 O bomba a fost descoperita intr-un autocar ce efectua o cursa de la Praga spre Varna. Autocarul este al unei firme din Romania, iar la bord erau inclusiv romani. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot terorist islamist

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar plin cu pasageri, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), relateaza site-ul Novinite. com. Autocarul apartine unei firme din Romania si este inmatriculat in Bulgaria, la bordul vehiculului, care urma sa traverseze Romania, fiind inclusiv cetateni romani. continuă pe Hotnews

Bomba descoperita intr-un autocar al unei firme din Romania care transporta un grup de persoane de la Praga la Varna. La bord erau si cetateni romani

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar cu 34 de pasageri, inclusiv cetateni romani, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), potrivit site-ului Novinite. com si HVG. hu. Publicatia Ouest France sustine ca autocarul este al unei firme din Romania, fiind inmatriculat in Bulgaria.

Dispozitiv explozibil artizanal, descoperit intr-un autocar ce circula pe ruta Praga-Varna

Dispozitivul exploziv a fost descoperit a fost descoperit intr-un bagaj care nu apartinea niciunuia dintre pasageri. Autocarul circula pe ruta Praga Varna, iar bomba a fost descoperita la verificarea autocarului.

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs pe soseaua de centura a Alexandriei

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, sambata dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Alexandria, dupa ce un tanar sofer bucurestean a intrat cu masina de pe un drum secundar fara sa acorde prioritate, transmite Mediafax.

Texas: Noua persoane au murit si 18 au fost ranite intr-un schimb de focuri intr-un restaurant

Noua persoane au murit si 18 au fost ranite, duminica, intr-un schimb de focuri intre grupari rivale de motociclisti la un restaurant Twin Peaks Sports Bar and Grill din Waco din Texas, relateaza CNN, citat de.

VIDEO Cadavrul unei femei a fost gasit intr-un apartament din Calan

Cadavrul unei femei, care nu mai fusese vazuta de o saptamana, a fost descoperit astazi in apartamentul ei din orasul Calan. Pompierii au spart usa pentru a intra in locuinta in care se afla trupul neinsufletit al hunedorencei.

TVR il contrazice pe Ponta cand spune ca nu a sustinut niciodata marirea taxei TV: indexarea acesteia a fost inclusa intr-un memorandum Guvern-Televiziunea publica din 2012

Premierul Ponta a spus, luni, ca nu sunt de acord sa marim taxele pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici la TVR si ca s-a opus cresterii taxei TV si in trecut, cand presedintele Televiziunii publice era Claudiu Saftoiu. Or, actualul sef al TVR, Stelian Tanase, arata recent ca aceasta institutie si guvernul au semnat acum trei ani un referendum ce prevedea, din partea guvernului, obligatia de a indexa taxa. Textul memorandumului respectiv, asa cum a fost transmis HotNews. ro de TVR, mentioneaza indexarea taxei TV printre propunerile CA al TVR, condus atunci de Saftoiu, pentru redresarea economica a Televiziunii, propuneri ce au determinat guvernul sa acorde o esalonare a platii datoriilor TVR catre bugetul de stat.

Cate masuri preventive a fost luat, intr-o saptamana, Politia Romana

Peste 30 de persoane au fost arestate la domiciliu si peste 125 au fost plasate sub control judiciar, in ultima saptamana, potrivit unui comunicat de presa al Inspectorarului General al Politiei Romane IGPR), informeaza Mediafax.

Un barbat a fost injunghiat intr-o statie de metrou din Capitala

Un barbat de 50 de ani a fost transportat, azi dimineata, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, dupa ce a fost injunghiat la statia de metrou Eroii Revolutiei, anunta Mediafax, care citeaza surse ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )