Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs pe soseaua de centura a Alexandriei

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs pe soseaua de centura a Alexandriei

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs, sambata dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Alexandria, dupa ce un tanar sofer bucurestean a intrat cu masina de pe un drum secundar fara sa acorde prioritate, transmite Mediafax. continuă pe Adevărul

Grav accident rutier in Ialomita. Cinci persoane au fost ranite

Accidentul s-a produs pe DN 2, in afara localitatii Lilieci. Soferul unui autoturism care circula dinspre Bucuresti catre orasul Urziceni a intrat intr-o depasire fara a se asigura, iar masina a ajuns pe contrasens si a lovit frontal o autoutilitara, cele doua autovehicule fiind proiectate in alte doua autoutilitare.

Egipt: Trei judecatori au fost ucisi si alti trei au fost raniti intr-un atentat comis in nordul peninsulei Sinai

Trei judecatori egipteni au fost ucisi si trei au fost raniti, sambata, in nordul peninsulei Sinai, potrivit unor reprezentanti ai politiei locale, citati de AFP. Atacul a avut loc in orasul Al-Arich. Indiv.

Accident rutier pe soseaua de centura a Alexandriei: Trei persoane au fost ranite

Un accident rutier s-a produs sambata dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Alexandria, dupa ce un sofer din Capitala a intrat cu masina de pe un drum secundar fara sa acorde prioritate,.

GALERIE FOTO. TRAGEDIE feroviara in SUA. Peste 50 de persoane au fost ranite

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN, conform Mediafax.

TRAGEDIE feroviara in SUA. Peste 50 de persoane au fost ranite

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN, conform Mediafax.

Ialomita: Un mort si patru raniti, intr-un accident rutier

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, miercuri, dupa ce o duba s-a ciocnit cu un autoturism, in localitatea Sinesti, din judetul Ialomita, informeaza B1 TV.

Trei persoane retinute, in dosarul comercializarii ilegale de produse textile

In urma perchezitiilor efectuate, ieri, de politisti la persoane banuite de evaziune fiscala, trei persoane au fost retinute si a fost instituit sechestru asigurator pana la concurenta sumei de un milion de euro, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului.

Ancheta Directiei Generale Anticoruptie ajunge la varful Politiei Rutiere Braila. Seful institutiei e acuzat ca a intervenit pentru o ruda implicata intr-un accident

Cercetarile Directiei Generale Anticoruptie derulate la Braila vizeaza nu doar agenti ai Politiei Rutiere ci si responsabili cu grad de conducere. Surse judiciare au declarat ca seful Serviciului Politiei Rutiere Braila, cms. sef Bogdan Zotoi, este cercetat dupa ce ar fi intervenit pentru protejarea unei rude implicate intr-un accident rutier.

Ialomita: O persoana a murit si alte patru au fost ranite dupa ce o duba s-a ciocnit cu un autoturism. Un elicopter SMURD intervine pentru preluarea uneia dintre victime (VIDEO)

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, miercuri, dupa ce o duba s-a ciocnit cu un autoturism in localitatea Sinesti din judetul Ialomita, informeaza B1 TV. Un elicopter SMURD a fost trimis de la.

Ialomita: Cinci raniti grav intr-un accident rutier in care au fost implicate patru masini, pe DN 2

Cinci persoane au fost grav ranite, una dintre ele fiind preluata de un elicopter SMURD, in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, pe Drumul National 2, in judetul Ialomita, si in care au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )