Libnet.ro
UNICEF

14:30

BOMBA iN SHOWBIZ: S-au casatorit in mare secret! Da, este vorba chiar despre... (FOTO)

B1 B1,
BOMBA iN SHOWBIZ: S-au casatorit in mare secret! Da, este vorba chiar despre... (FOTO)

Dupa sase ani de relatie si un copil impreuna, au decis sa-ti oficializeze relatia, iar sambata au spus DA in fata ofiterului Starii Civile. continuă pe B1

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

UPDATE Mario Iorgulescu a ramas tot la Elias, din cauza unor defectiuni la aeronava cu care trebuia transferat in Italia. Operatiunea, in mare secret

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, se afla in stare grava dupa accidentul pe care l-a provocat pe 8 septembrie. El a fost transferat atunci, imediat, la spitalul Elias din Bucuresti. Dar se pare ca nu s-ar mai afla acolo. UPDATE: Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat in cursul diminetii de sambata ca transferul lui .

Elena Udrea s-a casatorit in secret cu tatal fetitei sale, Adrian Alexandrov

Elena Udrea s-a casatorit in secret cu tatal fetitei sale, Adrian Alexandrov. Cei doi au fost surprinsi cu verighete pe deget la botezul fiicelor lor, scriu jurnalistii de la Spynews. Pentru moment,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )