Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bombele anului 2014? Creste cota unica si scade TVA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bombele anului 2014? Creste cota unica si scade TVA

Liderii USL au vorbit la finalul ultimei sedinte a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014, au declarat surse din USL, potrivit Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Creste cota unica la 22%? Chitoiu: PNL nu sustine aceasta masura

PNL nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%, declara vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, potrivit unui comunicat de presa transmis astazi de formatiunea politica.

Noua disputa PSD-PNL: salarii si pensii contra cota unica.

Cresterea cotei unice de la 16% la 22% si scaderea TVA de la 24% la 22% este varianta invocata de premierul Victor Ponta in cadrul USL pentru cresterea incasarilor bugetare. O alta varianta ar fi cota unica de 20% si TVA de 22%. Victor Ponta le-a explicat liberalilor ca masura ar putea sa fie aplicata de la 1 ianuarie 2014. Premierul a spus ca incasarile la buget pe primele noua luni ale lui 2013 sunt sub cele prognozate, cu sase miliarde de lei. Cu toate acestea liberalii au anuntat ca se opun .

Crin Antonescu: Cota unica ramane 16%

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi la Slatina ca nivelul cotei unice va ramane cel actual, asa cum prevede si programul de guvernare, respectiv 16%. Cota unica ramane cum am stabilit si cum scrie si in programul de guvernare 16%, a declarat Antonescu, co-presedinte al USL, citat de Agerpres.

Ultima propunere lansata de Victor Ponta: TVA si cota unica la 22%

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a propus in ultima sedinta a USL o noua varianta pentru a incasa bani la buget incepand cu anul viitor, scaderea TVA-ului de la 24% la 22% si cresterea cotei unice de la 16% si 22%, potrivit site-ului gandul. info, care citeaza surse din USL.

UPDATE Ultima propunere lansata de Victor Ponta: TVA si cota unica de 22%

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a propus in ultima sedinta a USL o noua varianta pentru a incasa bani la buget incepand cu anul viitor, scaderea TVA-ului de la 24% la 22% si cresterea cotei unice de la 16% si 22%, potrivit site-ului gandul. info, care citeaza surse din USL.

VIDEO Presedintele Senatului, Crin Antonescu, la Slatina: Cota unica de impozitare nu se va misca in sus de la 16 %

Presedintele Senatului si, totodata, al PNL, Crin Antonescu, s-a aflat, joi 24 octombrie, in municipiul Slatina cu ocazia unei vizite oficiale. El a fost insotit de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si Mihai Voicu, ministru pentru relatia cu Parlamentul. in cadrul conferintei de presa ulterioara vizitei, Crin Antonescu a dezmintit zvonurile din ultimele zile potrivit carora nivelul cotei unice de impozitare va creste.

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Cota unica de impozitare nu se va misca in sus de la 16%

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, s-a aflat joi in Slatina, cu ocazia unei vizite oficiale. El a fost insotit de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si de Mihai Voicu, ministru pentru relatia cu Parlamentul. in cadrul unei conferinte de presa, Antonescu a dezmintit zvonurile din ultimele zile potrivit carora nivelul cotei unice de impozitare va creste.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )