Libnet.ro
UNICEF

06:30

Boris Becker: Respect Simona Halep!

România Liberă România Liberă,
Boris Becker: Respect Simona Halep!

Simona Halep a pierdut finala cu Maria Sarapova dar nu s-a fpcut de ras in fata rusoaicei. Numele mari ale tenisului mondial o felicita pe romanca pentru jocul exceptional facut pe zgura de la Roland Garros. continuă pe România Liberă

Boris Becker: Un mare respect pentru Simona Halep... Ce finala!

Fostul tenismen Boris Becker, de sase ori castigator de Grand Slam si actual antrenor al sarbului Novak Djokovici, a precizat ca a fost incantat de finala French Open de sambata, dintre Maria Sarapova si.

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Trimiteti mesajele voastre de felicitare pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Pana acum am primit sute de mesaje de incurajare la adresa simona@antena3. ro. Acum va invitam sa transmiteti.

VIDEO Simona Halep, incurajata in plenul Parlamentului de la Chisinau inaintea finalei de la Roland Garros cu rusoaica Maria Sharapova: Hai Simona! Hai Romania!

Performanta Simonei Halep care s-a calificat in premiera in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros a fost salutata si in plenul Parlamentului Republicii Moldova, acolo unde un deputat a luat cuvantul si a exclamat Hai Simona! Hai Romania. Simona Halep va juca sambata finala de la Roland Garros impotriva tenismenei din Rusia, Maria Sharapova.

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

Simona Halep pierde finala de la Roland Garros

Simona Halep a pierdut sambata finala de la Roland Garros, insa a opus o rezistenta fantastica in fata Mariei Sharapova. Meciul a durat trei ore si s-a terminat cu victoria rusoaicei 4-6, 7-6 7-5), 4-6. Sharapova a jucat aproape ceas si a uzitat de toate tertipurile, stand mereu la serviciu un timp indelungat se plecand dupa setul al doilea, castigat de Halep, la vestiar, acolo acolo unde a stat zece minute ca sa isi schimbe rochia. La final, Simona Halep a ramas cu ochii in lacrimi, ar publicul i-a scandat numele: SI-MO-NA! Halep a progresat mult dupa finala pierduta la Madrid in fata Sharapovei, insa nu suficient pe moment. Ea va fi de luni locul 3 mondial si a luat un cec de 825. 000 de euro.

Finala Roland Garros, LIVE TEXT: Simona Halep- Maria Sharapova 2 - 2 in decisiv. Meciul se decide in setul trei, pentru prima data dupa 2001

Simona Halep o intalneste la aceasta ora pe Maria Sharapova, in finala turneului de la Roland Garros, prima finala de Grand Slam pentru sportiva din Romania. Simona este singura jucatoare din competitie care nu.

LIVETEXT Simona Halep - Maria Sarapova, in finala de la Roland Garros! Simona va fi sustinuta puternic, sunt sute de stegulete tricolore pe arena centrala

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc in finala Grand Slamului de la Paris, partida care este programata incepand cu ora 16. Meciul e in direct pe Eurosport, pe Antena 3 si in format livetext pe adevarul. ro.

Simona Halep e aici! Vedetele Antena 3, Radio Zu si Observator i-au transmis mesaje de incurajare sportivei

Romanii de pretutindeni, si nu numai, sunt alaturi de Simona Halep. Fie ei oameni obisnuiti, care ne-au scris la adresa simona@antena3. ro, fie comunitatea aromana, fosti sau viitori campioni romani, copiii de.

Simona Halep, sustinuta de gimnastele din lotul national: Bafta, Simona!

Gimnastele din lotul national al Romaniei o sustin pe Simona Halep, inainte de confrutarea de pe zgura cu Maria Sharapova de sambata seara.

Militarii romani din Afganistan, mesaje de incurajare pentru Simona Halep: Victorie Halep!

Militarii romani din Afganistan isi arata sustinerea pentru Simona Halep, careia ii ureaza succes in finala de la Roland Garros, pe care o va disputa sambata in fata rusoaicei Maria Sharapova. Scorpionii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )