Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Becker: Un mare respect pentru Simona Halep... Ce finala!

Antena3 Antena3,
 Boris Becker: Un mare respect pentru Simona Halep... Ce finala!

Fostul tenismen Boris Becker, de sase ori castigator de Grand Slam si actual antrenor al sarbului Novak Djokovici, a precizat ca a fost incantat de finala French Open de sambata, dintre Maria Sarapova si. continuă pe Antena3

Militarii romani din Afganistan, mesaje de incurajare pentru Simona Halep: Victorie Halep!

Militarii romani din Afganistan isi arata sustinerea pentru Simona Halep, careia ii ureaza succes in finala de la Roland Garros, pe care o va disputa sambata in fata rusoaicei Maria Sharapova. Scorpionii.

incurajarile campionilor romani pentru Simona Halep

Multe mesaje de sustinere pentru Simona Halep din lumea sportului. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, fosti tenismeni dar si ministrul Tineretului si Sportului sunt convinsi ca Simona va castiga finala.

FOTO Tricolorii, mesaj de sustinere pentru Simona Halep

Jucatorii primei reprezentative de fotbal a Romaniei au tinut sa transmita un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea semifinalei pe care aceasta o sustine, joi, la Roland Garros contra nemtoaicei Andrea Petkovic.

Boris Becker: Respect Simona Halep!

Simona Halep a pierdut finala cu Maria Sarapova dar nu s-a fpcut de ras in fata rusoaicei. Numele mari ale tenisului mondial o felicita pe romanca pentru jocul exceptional facut pe zgura de la Roland Garros.

Mesaj de sustinere al gimnastelor din lotul national pentru Simona Halep

Gimnastele din lotul national al Romaniei i-au transmis, vineri, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, un mesaj de sustinere jucatoarei Simona Halep inainte de finala turneului de la Roland Garros. Campio.

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

Mircea Badea si Felix Rache, mesaj de incurajare pentru Simona Halep

Realizatorul emisiunii in Gura Presei o incurajeaza pe Simona Halep pentru marele meci din Roland Garros impotriva Mariei Sharapova, meci care va fi difuzat la Antena 3, in parteneriat cu Eurosport de la orele.

Simona Halep, in finala la Roland Garros! Ar putea egala un record din 2007, care-i apartine Justinei Henin

Simona Halep si Maria Sarapova isi vor disputa de la ora 16. 00 turneul ce se disputa la Paris, singurul Grand Slam care se joaca pe zgura.

Simona Halep, in finala la Roland Garros! 10 lucruri simple despre meciul de astazi cu Maria Sarapova

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc astazi ora 16. 00, Eurosport 2 si Antena 3), in finala de la Paris a Roland Garrosului. Meciul e si livetext pe www. adevarul. ro.

Mesajul Nadiei Comaneci pentru Simona Halep: Azi ai facut istorie. iti multumim!

Fosta campioana olimpica la gimnastica Nadia Comaneci i-a transmis un mesaj Simonei Halep, dupa finala de la Roland Garros. Ce performanta! Romania este mandra de tine, Simona. Azi, ai facut istorie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )